Esra Erol'da şoke eden olay! 15 yaşındaki kızına yaptıkları kan dondurdu!

Esra Erol'da şoke eden olay! 15 yaşındaki kızına yaptıkları kan dondurdu!

Esra Erol'da programına bu defa Ayşe Yalçın'ın anlattıkları damga vurdu. 17 yıllık eşi Caner Yalçın'dan boşanmak istediğini söyleyen Ayşe Yalçın kendisinin ve 2 çocuğunun eşinden sürekli şiddet gördüğünü açıkladı.

YAYINDA işlediği konular ve konukları ile gündemden düşmeyen Esra Erol'un programına bu defa Ayşe Yalçın'ın anlattıkları damga vurdu. 17 yıllık eşi Caner Yalçın'dan boşanmak istediğini söyleyen Ayşe Hanım kendisinin ve 2 çocuğunun eşinden sürekli şiddet gördüğünü açıkladı.

esra erol 3

Esra Erol'dan yardım istemek için canlı yayına gelen Ayşe Hanım gözyaşları içinde eşinin kızına uyguladığı işkenceyi anlattı. "15 yaşındaki kızımın canına kasteden eşim Caner'den oğlum Yunus'u kurtarmak istiyorum" diyen Ayşe Hanım'ın anlattıkları adeta kan dondurdu.

esra erol 2

Ayşe Hanım; "15 yaşındaki kızım Melek'in erkek arkadaşı var diye elleri, ayakları ve ağzını bağlayıp işkence etti. Elinde bıçak ve benzin varken kızımı ben kurtardım" dedi.

esra erol 1

Olayın ardından kızını hastaneye götürdüğünü söyleyen Ayşe Hanım "Bende de hata var, hastanede olayı açıklamadım kızım merdivenden düştü dedim" ifadelerini kullandı.

esra erol 4

Tüm bu iddiaların ardından Caner Yalçın canlı yayına bağlandı ve kızına işkence uyguladığını kabul etti. Esra Erol ise "Bu kadar ağır bir işkence insan dünyadaki hiçbir canlıya hele kendi çocuğuna asla uygulayamaz. Bu canavarca bir his." diyerek isyan etti. Ünlü sunucu canlı yayında emniyet ekiplerine seslenerek ihbarda bulundu.

Esra Erol'un programı ihbar kabul edildi. Caner Yalçın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler