Faruk Kaan Özenç de İTO'da 19 no'lu komite adayı

Faruk Kaan Özenç de İTO'da 19 no'lu komite adayı

9 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan İTO seçimlerinde, Faruk Kaan Özenç 19 no'lu gruptan Öncüler Mali Müşavirler Birliği'nin adayı.

İstanbul Ticaret Odası (İTO)  Meslek Komitesi seçimlerine sayılı saatler kala gurbette yaşayan Çankırı insanına destek olma yolunda önemli mesafeler kateden Sözcü18 Haber Merkezi; Kurşunlu'nun yetiştirmiş olduğu değerli isimlerden ÇANDEF Kurucu Başkanı Ömer Lütfi Özenç'in oğlu Faruk Kaan Özenç'in de aday olduğu bilgisine ulaştı.

19 No'lu Komiteden Öncüler Mali Müşavirler Birliği'nin aday listesinde yer alan Faruk Kaan Özenç; "Söz konusu seçimde tüm İTO'ya kayıtlı şirketler oy kullanacak. Her meslek kendi temsilci grubunu belirleyecek ve söz konusu gruplar İTO yönetimini belirleyecek. İstanbul'da yaşayan hemşehrilerimizin de aday olduğu seçimde 19 No'lu Mali Müşavirlik Meslek grubundan adayım." dedi.

Faruk Kaan Özenç sözlerini şöyle sürdürdü:

kaan-ozenc-ito-istanbul-ticaret-odasi-resim-04.jpg

"YAŞANAN ÇARPIK YAPIYI ORTADAN KALDIRMAYI HEDEFLİYORUZ"
"Meslek Grubu olarak aday olduğum arkadaşlarımla birlikte; Sektörümüzde faaliyet gösteren mensuplarımızın İTO'da hak ettikleri saygınlıkta temsil edileceklerini ve İTO işlemlerinde hak ettikleri ilgiyi görmelerinin yolunu açmayı taahhüt ediyoruz. Beyana dayalı vergi sisteminin toplardamarı olan mali müşavirlik mesleğinin gerek İTO kaynaklarından gerekse devletimizin kaynaklarından  hak ettiği gibi faydalanamadığını düşünüyoruz. Oysaki var olan mevcut kaynağı onlara beyan eden bizleriz. Bugüne kadar yaşanan bu çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırmak için arkadaşlarımla birlikte adaylığımızı açıkladık ve bizlere destek olan meslek grubu dostlarımızla yola çıktık." 

İTO 19 No'lu Maali Müşavirlik Meslek Komitesi 'Öncüler Mali Müşavirler Birliği' grubu adaylarından Faruk Kaan Özenç, grubuna destek olacak olanlara iletişim numarası olarak 05327307270 no'lu telefonu verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler