Feshane etkinliklerinde ilk SKANDAL!

Feshane etkinliklerinde ilk SKANDAL!

27-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul - Feshane'de yapılacak "Çankırı Tanıtım Günleri"nde ilk skandal etkinlik başlamadan patladı!

Çankırı Valiliği tarafından 27-30 Eylül tarihlerinde İstanbul-Feshane'de düzenlenecek olan "Çankırı Tanıtım Günleri" ile ilgili ilk skandal bombayı Sözcü18 Haber Merkezi patlattı.

Etkinliklere sayılı günler kala ortaya çıkan skandal hiç de hafife alınacak cinsten değil.

Sanatçı Turgay Başyayla'dan zehir zemberek sözler - TIKLA

Bugün saat 14.00'de İstanbul - Taksim'de  "basın plasmanı"nın yapılacağı toplantı öncesi Sözcü18 Haber Merkezi Çankırı Tanıtım Günleri için bastırılan afişte yer alan sanatçılar içerisinde olan Mustafa Ceceli konserinin gerçekleşmeyeceği bilgisine ulaştı.

Feshane etkinliklerini Düzenleme Komitesinin sanatçı Mustafa Ceceli ile kesin anlaşma sağlamadan bastırdığı afişler gün itibariyle başta İstanbul olmak üzere Çankırı insanının bulunduğu bölgelerde dağıtılmış durumda.

Özellikle İstanbul'da asılan afişlerde "Mustafa Ceceli" isminin sanatçı hayranlarını Feshane'ye çekmesi kuvvetle muhtemelken, etkinlik alanında sanatçıyla buluşma gerçekleş(e)mediğinde ortaya çıkacak durumun faturasını kimlerin üstleneceği ise şimdiden bilinmezlikler dahilinde.

Yaşanan durumu kısaca özetleyecek olursak; Çankırı Tanıtım Günleri daha başlamadan seni yine birileri çoktan morarttı Çankırı!!!

cankiritanitimgunleri-valiozcanirfandincesrefharmandar-vahapyartas-sozcu-resim-091.jpg

VALİ, BELEDİYE BAŞKANI VE STK YÖNETİCİLERİ
SAMANYOLU HABER'DE

Öte yandan Feshane etkinlikleri öncesi Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırılılar Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş ve İstanbul düzenleme komitesi başkanı ve Federasyon Genel Sekreteri Zekeriya Açıkgöz bugün S Haber'de canlı yayına çıkarak izleyenleri bilgilendirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler