Filiz: Oynanmak istenen oyuna fırsat vermeyeceğiz

Filiz: Oynanmak istenen oyuna fırsat vermeyeceğiz

Ak Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz yaptığı yazılı açıklamada "Hain saldırıyı esefle, şiddetle kınıyorum" dedi.

Milletvekili Hüseyin Filiz, “19 Ekim 2011 Çarşamba gecesi Hakkari Çukurca’daki terör saldırılarında 24 askerimizn şehit olduğu, 18 askerimizin yaralandığı haberini derin üzüntüyle hep birlikte öğrenmiş bulunmaktayız ve bu hain saldırıyı esefle, şiddetle kınıyorum” dedi. Milletvekili Filiz, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

"ÜLKEMİZ ÜZERİNDE OYUN OYNAMAK İSTEYENLERE
FIRSAT VERMEYECEĞİZ"

“Milletimizin yüksek feraseti, birlik ve beraberliği, eli kanlı, gözü dönmüş canilerin emellerine ulaşmasına fırsat vermeyecektir. Terörün bir insanlık belası olduğu, bununla mücadele etmenin kararlılık gerektirdiğini biliyoruz. Yeni bir anayasa sürecinin başladığı ilk günde canice işlenen bu saldırının ülkemizdeki kardeşliğe zarar veremeyeceğini herkesin bilmesini istiyorum.

Demokrasinin anayasal güvence altına alınması, özgürlüklerin genişletilmesi, kardeşliğin kök salması için yapılan çalışmaların bir avuç hainin rahatını kaçırmaktadır. Herkes şundan emin olmalıdır ki milletimizden aldığımız güçle ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.

Çankırı’mızda ve 74 milyon Türkiye’mizde bugün terör bir kez daha lanetlenmiştir. Bu dayanışma ve kardeşlik bilincinin ülkemiz üzerinde emelleri bulunan hainlere verilen büyük bir cevap olmuştur. Güvenlik güçlerimiz milletin huzur ve selameti için gece gündüz çaba göstermektedirler. Hükümet olarak, millet olarak her zaman yanlarındayız, çünkü onlar bizim evlatlarımız.

Acımız çok büyüktür. Hükümetimizin terörle mücadeledeki kararlı tavrından kimsenin şüphesi olmasın.

Tekrar şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor,  Yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyor,  Aziz milletimize başsağlığı diliyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler