FLAŞ! Çankırıda skandal anket!

FLAŞ! Çankırı'da skandal anket!

Bugün Çankırı'da AK Parti adına yapılan anket çalışması beraberinde skandalı de getirdi...

AK Parti Genel Merkezi tarafından Çankırı'da yaptırılan anket skandalı da beraberinde getirdi.

Başbakan Erdoğan'ın teyze oğlu Hasan Basri Yıldız'a ait Denge Araştırma Şirketi elemanları şehir merkezinde Belediye Başkanı İrfan Dinç'e yakın isimler tarafından markaj altına alınarak, yapılan anket çalışmasını sabote ettiler.

Anket işleminin Çankırı Merkez'de bir pide salonunda yapıldığı ve Belediye Başkanı İrfan Dinç taraftarlarının bu salona taşındığı gelen bilgiler arasında.

AK Parti'nin anket çalışmasında vatandaşa "Çankırı'da Belediye Başkan adayı olarak aşağıdaki isimlerden hangisi görmek istiyorsunuz?" şeklinde soru sorulduğu ve İrfan Dinç, Ali Osman Atakul ve Erdal Yıldız seçenekleri sunulduğu öğrenildi.

Anket çalışmasında "Sizin görmek istediğiniz bir aday var mı?" şeklinde ayrı bir soru olduğu da gelen bilgiler arasında.

İL BAŞKANI ÇİVİTCİOĞLU'NUN
BİLGİLENDİRME YAPACAĞI ÖĞRENİLDİ

Bugün Çankırı'da yaşanılan 'anket skandalı' ile ilgili AK Partili belediye başkan aday adaylarından bazı isimler İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'na ulaşarak konuyla ilgili bilgilenmek istediler.

İl Başkanı Çivitcioğlu'nun kendisine yapılan şikayetleri değerlendirerek konuyla ilgili aday adaylarına bilgi vereceğini ifade ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler