Gaziantep Adliyesinde çatışma 4 ölü - İZLE

Gaziantep Adliyesi'nde çatışma 4 ölü - İZLE

Gaziantep Adliyesi'nde çıkan çatışma sonucu 4 kişi hayatını kaybetti..

Gaziantep Adliyesi'nde görülen boşanma davası sonrası uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Gaziantep'te, boşanma davası çıkışında 6 kişi adliye önünde uzun namlulu silahla tarandı. Saldırıda 4 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı. 
 
Saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen Adem Çetin, silahıyla birlikte teslim oldu.
 
Olay, Gaziantep Adliyesi'nde saat 12.15 sıralarında meydana geldi. Boşanma davası nedeniyle mahkemeye giden taraflar, duruşmanın ardından adliye binasından ayrıldı. Bu sırada otopark girişine gelen 6 kişi, silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre kendisine yardımcı olan bir kadının kullandığı otomobilden inen Adem Çetin, uzun namlulu silahla kurşun yağdırdı.
 
gaziantep_saldiri_3428.jpg
 
5 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ ve TESLİM OLDU!
Saldırıya uğrayanlar kurşunlardan korunmak için kaçıp kendilerini otomobillerin arasına atmaya çalıştı. Polisin müdahalesine rağmen ateş etmeyi sürdüren şüpheli Adem Çetin daha sonra polise teslim oldu.
 
Gaziantep'te bir süre önce Erdem S. ve Esra Dedekurt boşanma davasında çıkan kavga nedeniyle mahkemelik oldu. Dün görülen davanın ardından erkek tarafı adliyeden ayrıldı. Bu sırada bir kişi uzun namlulu silahla kız tarafının üzerine ateş açtı. Olayda 29 yaşındaki Esra Dedekurt, annesi Hatice Şenel Dedekurt (54), ağabeyi Atilla Dedekurt (34) ile yoldan geçen Zeki Erdem Öğümsöğütlü (26) hayatını kaybetti, Mehmet Kenan Dedekurt (29) ile yoldan geçen Hasan Kılıç yaralandı. Silahlı saldırıda ağır yaralanan Kenan Dedekurt, kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dedekurt'un sabaha karşı hayatını kaybetmesiyle saldırıda ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. 
 
Polis kaçan saldırganın peşine düşerken, otomobil terk edilmiş bulundu. Kısa süre sonra da şüpheli Adem Çetin, silahıyla birlikte polise teslim oldu.
 
video

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler