Gülsuyunda çeteler adam öldürdü!

Gülsuyu'nda çeteler adam öldürdü!

Çıkan olaylarda Hasan Ferit Gedik yaşamını yitirdi.

Gülsuyu Mahallesinde daha önce 9 kişiyi yaralayan çeteler bu kez 4 kişiyi daha vurdu.
Bugünkü olaylarda Halk Cephesi’nden Hasan Ferit Gedik ve Gökhan Aktaş başından vuruldu.
 
Hasan Ferit Gedik ve Gökhan Aktaş Küçükbakkalköy’deki Bayındır Hastanesine sevkedildi. Başından vurulan Hasan Ferit Gedik yaşamını yitirdi.
 
Saldırıda soyadı öğrenilemeyen Yalçın adlı eylemci karaciğerinden yaralandı. Karnından ve çenesinden vurulan Abdullah Kıyak ise, Fatih Sultan Mehmet Hastanesine götürüldü.
 
Vatandaşlar, polisin bölgedeki uyuşturucu çetelerinin üstüne gitmediğini söyleyerek isyan etti.
 
Başından vurulan ve ağır yaralı olarak hastaneye getirilen Gökhan Aktaş...
 
hasanferit-gulsuyu-sozcu-resim-09.jpg
 
İstanbul Maltepe’ye bağlı Gülsuyu Mahallesi’nde daha önce BDP ve ESP üyelerine saldıran çeteler bu kez Halk Cephesi’ni hedef aldı.
 
Maletepe, Gülsuyu Mahallesi, Mesut Caddesi üzerinde Halk Cephesi üyesi bir grup “Çetelere izin vermeyeceğiz, hesap soracağız” yazılı pankart açıp sloganlar eşliğinde yürüyüşe geçti.
 
Gülsuyu Fatma Hanım Durağı’na kadar gelen grup burada basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ”Bu saldırılar karşısında mahallemizi terk edip gideceğimizi düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Dün Armutlu’yu ele geçirmek istedilerse şimdi de mahallemizi ele geçirmek istiyorlar. Mahallemizden gidecekler başka yolu yok” denildi.
 
Açıklamanın ardından dağılan gruba ateş açıldı. Olayın ardından bölgeye polis sevk edilen polisler inceleme başlattı.
 
ANNESİ ADLİ TIB'IN ÖNÜNDE
Çıkan olaylarda yaşamını yitiren 1992 doğumlu Hasan Ferit Gedik'in ailesi acı haber üzerine Adli Tıb önünde...
 
bvx9opfcuaa2km2.jpg
 
Olay sonrası kaçan saldırganlardan biri olan A.T. (38) Maltepe İlçe Önleyici Büro Amirliği ekipleri ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında Gülsuyu Mahallesi’ndeki evinde yakalandı. Zanlının üzerinde yapılan aramada 2 adet 9 mm silah, 1 adet 7.65 silah ile evde 1 adet av tüfeğine el konuldu. Sabıkası olduğu da öğrenilen zanlı A.T. gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi. Zanlı A.T ilk ifadesinde “Üzerime doğru geldiler. Alkollüydüm. Tartışma çıktı ateş ettim” dediği öğrenildi.
 
DAHA ÖNCE 9 KİŞİ YARALANMIŞTI
Gülsuyu Mahallesi, Mesut Caddesi üzerinde 7 Ağustos 2013 tarihinde meydana gelen olaylar zincirinde 3 ayrı silahla yaralama olayında toplam 9 kişi yaralanmıştı. Olayla ilgili olduğu öne sürülen Göksel K. isimli şüpheli yakalanmış, Göksel K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler