Güvenlikçi E.K. cezaevinde

Güvenlikçi E.K. cezaevinde

Çerkeş'teki intihar olayı sonrası yaşanan olaylarda sıcak gelişme...

Çerkeş'te yeni yılın ilk mesai gününde yaşanan intihar olayında sürdürülen soruşturma kapsamı içerisinde polis tarafından gözaltına alınan banka güvenlik görevlisi E.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çerkeş Cezaevi'ne gönderildi.

"BU LEKE İLE YAŞAYAMAM"

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre yeni yılın ilk günü sabah saatlerinde intihar ederek yaşamını sonlandıran banka çalışanı Sadettin Kandalar'ın geride bıraktığı 2 sayfalık mektupta yeralan bilgiler çerçevesinde gözaltına alınan E.K. poliste alınan ifadesi sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Çerkeş cezaevine gönderildi.

Merhum Kandalar'ın geride bıraktığı mektupla ilgili ayrıntılar da belirmeye başladı. Haber Merkezimizin elde ettiği bilgilere göre merhum Kandalar "Kariyerime leke sürecek bir olayın içerisinde bulundum. Bu leke ile yaşayamam" şeklinde cümleler kurduğu ve aynı bankada çalıştığı güvenlik memuru E.K. ile ilgili olarak bazı suçlamalarda bulunduğu öğrenildi.

BANKA MÜFETTİŞİ YOĞUN MESAİDE

Öte yandan pazartesi gününden bu yana Çerkeş'teki banka şubesinde Ankara'dan gelen müfettiş tarafından sürdürülen çalışmanın yoğun bir şekilde sürdüğü öğrenildi.

ÇERKEŞ'TE DERİN SESSİZLİK HAKİM

Merhum Sadettin Kandalar'ın beklenmedik intiharı ile sarsılan Çerkeş'te güvenlik görevlisi E.K.'nın da tutuklanması ile iyiden iyiye sessizliğe gömüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler