HAS Partiden telgraflı protesto

HAS Parti'den telgraflı protesto

Perşembe günü (yarın) gerçekleştirilecek eylemle Cumhurbaşkanı ve TBMM Başkanına telgraflar çekilecek.

HAS Parti Çankırı İl Başkanlığınca Perşembe (yarın) Merkez Postanesinden Cumhurbaşkanı ve TBMM Başkanına telgraf protestosu eylemi gerçekleştirilecek.

HAS Parti Çankırı İl Başkanı Şevket Koç konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Şevket Koç imzalı açıklama şöyle:

"HAS Parti Çankırı İl Başkanlığı olarak, 20 Ekim Perşembe günü Cumhurbaşkanı ve Meclis Başkanına telgraf göndererek “FÜZE SİSTEMİNE HAYIR” diyecek sonra da basın açıklaması yapacaktık. Güroymak ve Çukurca’daki saldırılardan sonra Perşembe günü yapılacak açıklamanın kapsamı genişletilerek “TERÖRÜ PROTESTO ve FÜZE SİSTEMİNE HAYIR” olarak değiştirildi.

Daha önceden ilan etmeyi düşündüğümüz; FÜZE SİSTEMİNE HAYIR demek için, 20 Ekim 2011 Perşembe günü Has Parti Çankırı İl Başkanlığı olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e telgraf gönderecek ve basın açıklaması yapacaktık.

Ancak, 18 Ekim Salı günü Bitlis Güroymak’ta 19 Ekim Çarşamba günü de Hakkari Çukurca’da karşı karşıya kaldığımız saldırıları göz önüne alarak 20 Ekim 2011 Perşembe günü gerçekleştirilecek basın açıklamamızın adı “TERÖRÜ PROTESTO ve FÜZE SİSTEMİNE HAYIR” şeklinde değiştirilmiştir.

Bu çerçevede; 20 Ekim 2011 Perşembe günü Saat 11:00’de teşkilat mensuplarımızla birlikte Çankırı İl Postanesinden, Sayın Cumhurbaşkanına ve Sayın Meclis Başkanına telgraf çekilecek olup, telgraf gönderilmesinden sonra postane çıkışında “TERÖRÜ PROTESTO ve FÜZE SİSTEMİNE HAYIR” konulu basın açıklaması yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler