Hatay'da kayıp kadını miras yüzünden öldürüp çuvala koymuşlar!

Hatay'da kayıp kadını miras yüzünden öldürüp çuvala koymuşlar!

Hatay'da kayıp olarak aranan Nahide Şimşek'in miras yüzünden öldürüldüğü belirlendi. Gözaltına alınan şüphelinin cinayet itirafı üzerine yapılan aramada, kadının cansız bedenine ulaşıldı.

HATAY'ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan ve Hassa ilçesine yeğenini ziyarete giden 68 yaşındaki Nahide Şimşek’ten (68) yaklaşık bir haftadır haber alamayan yakınları, durumu kolluk kuvvetlerine bildirdi.

Yakınlarının kayıp başvurusu üzerine yaşlı kadını bulmak üzere Hassa Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Cumhuriyet savcısının ve polis ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucu olayla ilgisi olduğu düşünülen Ç.Ü ve H.Ü isimli karı-koca gözaltına alındı.

Gözaltına alınan karı ve koca polis ekiplerinin çalışması sonrası cinayeti itiraf etti. Yaşadıkları çadırda ve çevrede yapılan incelemeler sonrası kadının eşyalarına rastlanıldı. Erkek şahsın ifadesinde yaşlı kadını, yaşadıkları çadırın önünde kafasına briketle vurarak öldürdüğünü ve ardından cesedi çuvalla sarıp dereye attığını itiraf etmesi üzerine; yaşlı kadının cesedi polis ekipleri tarafından dere bölgesinde bulundu.

hatay-kirikhan-kayip-kadin-cesedi-resim-03.jpg

İTİRAF ETTİLER

Erkek şahsın ifadesinde yaşlı kadını miras yüzünden başını taşla ezerek öldürdüğü ve çuvalla sararak el arabasıyla dereye taşıdığı öğrenildi. Cesedi bulunan kayıp kadının cansız bedeni incelenmek üzere morga kaldırıldı.

hatay-kirikhan-cezaevi-kayip-kadinin-cinayet-zanlisi-resim-02.jpg

İfadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen çift tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler