İdris Şahin: Eniştemi ben sildim

İdris Şahin: Eniştemi ben sildim

AK Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin, Osman Canbaz'ın il genel meclisi listesinde olmamasına açıklık getirdi.

AKP'nin dün gerçekleştirdiği 'Merkez'e bağlı köy muhtarlarıyla buluşma' toplantısında konuşan milletvekili Av. İdris Şahin yaptığı konuşmada Osman Canbaz'ın il genel meclisi aday listesinde yer almamasına açıklık getirdi ve "Eniştemi listeye ben koymadım, ben sildim" dedi.

AKP il genel meclisi üye adayları A.Kadir Şimşek, Hüseyin Çetiner, Ö. Faruk Kaytez, Arif Yüksel ve Sefer Ayar ile milletvekili Av.İdris Şahin, İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve İl Genel Meclisi Başkanlığında son günlerini yaşayan Osman Canbaz ile Merkez'e bağlı 49 köy muhtarından 17'sinin katıldığı toplantı Koç Otel konferans salonunda bir araya geldiler.

İl genel meclisi başkanı Osman Canbaz’ın bir veda ve helalleşme niteliği taşıyan geçmişe yönelik hizmetleri özetlediği konuşmasında bu hizmetin bir bayrak yarışı olduğunu belirterek kendilerinden sonra hizmete devam edecek il genel meclisi üyelerine başarı temenni edip yeni adayları muhtarlara tanıttı. 

AKP Çankırı İl Başkanı Salim Çivitçioğlu yerel yönetimlerin köylerin gelişimindeki önemini vurgularken AK Parti iktidarı ile köylerimizin modern hayatın gereği olan yol, kanalizasyon, parke gibi ihtiyaçlarının büyük bir çoğunun tamamladığını ve kalan hizmetlerin  ise mevsim koşulları düzelince tamamlanacağını belirterek, şeçimlerin ülke geleceği açışında olan önemini vurguladı.

"ENİŞTEMİ LİSTEYE BEN KOYMADIM, BEN SİLDİM"
Milletvekili Av. İdris Şahin ise ülke gündemi ve yerel gündem ile köylerimizi ihtiyaç ve bunların karşılanma şartları hakkında oldukça geniş bir bilgilendirme konuşması yaparak; 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin yerel seçim ötesinde bir öneme haiz olduğunu, seçimlerin kazanıp kaybedilmesinin dışında daha büyük hizmetlerin ilimize gelebilmesi için yurt genelinde sıralamaya girilebilecek bir oy oranı ile kazanılması için teşkilat olarak var güçleriyle çalışmanın gerekliliğini vurguladı. Şahin yaptığı konuşmada Osman Canbaz'ın listelerde yer almamasının nedenini de "Eniştemi listeye ben koymadım, ben sildim" diyerek açıkladı.

akp-cankiri-muhtarlarlayemek-kocotel-sozcu-resim-03.jpg

49 MUHTAR'DAN 17'Sİ TOPLANTIYA KATILDI
AKP Çankırı İl Başkanlığının düzenlediği toplantıya Merkez'e bağlı 49 köy muhtarından 17'sinin katıldığı ve davete icabet etmeyen köy muhtarlarının, partinin İl Genel Meclisi listesine tepkili oldukları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
29 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler