İdris Şahin Samanyolu Haberde

İdris Şahin Samanyolu Haber'de

Çankırı milletvekili İdris Şahin Samanyolu Haber'de Başbakan Erdoğan'ın yanıtlarını aktardı.

AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin bugün saat 14.06'da Samanyolu Haber'de kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı.

Canlı yayına TBMM bahçesinden katılan İdris Şahin, 12 Mayıs 2012  tarihinden bu yana çalışan Darbeleri Araştırma Komisyonu'nun hazırladığı 1404 sayfalık raporun yarın TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e verileceğini ifade etti.

Şahin "Sayın Başbakanımız Komisyonun sorularının tamamını cevaplamıştır. Bunun akabinde hazırladığımız raporda bazı değişiklikler yapma gereği duyduk" dedi. Şahin komisyonda görev alan 4 siyasi parti temsilcileriyle tam bir mutabakat sağlayarak hazırladığımız raporu Meclis genel kuruluna sunmanın onurunu yaşayacağız" diyerek gelinen son noktayı açıkladı.
 
Raporda Komisyon'un tutarlı çalışması ve talepleri doğrultusunda hazırlanan raporda MGK kararları da yer alacağını belirten Şahin "Milletimiz darbecilerle kimlerin işbirliği yaptığını, oynanan oyunların neler olduğunu milletimiz çok daha iyi görebilecektir. 1980 öncesi yaşanan Çorum, Malatya, Sivas olaylarının içeriği de ortaya çıkacak. Ciddi anlamda hem 27 mayıs  hem 12 Eylül süreci hem de 28 Şubat süreci titiz bir çalışma ile milletimizin huzuruna çıkartılıyor. Önemli olan hem evraklarda hem raporlarda milletimizin yeni yüzleşeceği konular var. İlerleyen aşamalarda milletimiz bu bilgi ve belgelerden istifade edecek" diyerek sözlerini tamamladı.
 
MİLLETVEKİLİ ŞAHİN SAAT 20.15'DE TV NET'DE
Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin bu akşam saat 20.15'de TV Net'de Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdulkadir Selvi ile Sabah gazetesi Ankara temsilcisi Okan Müderrisoğlu'nun birlikte sunduğu 'Başkent' adlı programa stüdyo konuğu oldu. Milletvekili Şahin' canlı yayında şu dakikalarda her iki gazetecinin sorularını yanıtlayarak açıklamalarda bulunmakta.
 
idrissahin-tvnet-sozcu-resim-111.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler