Ilgaz kepçeyi, kepçe de sürücüsünü bekliyor!

Ilgaz kepçe'yi, kepçe de sürücüsünü bekliyor!

66 köy yolunun kapalı olduğu Ilgaz'da vatandaş Çankırı'dan gelecek kepçeyi beklerken, kepçe de Şeyhyunus köyü yol ayrımında sürücüsünü bekliyor...

Çankırı'yı köşe bucak etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve buzlanma, bölgede hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Başta Karayolları olmak üzere İl Özel İdaresine bağlı araç ve ekipler başta olmak üzere yerel yönetimlerin de kendi imkanlarıyla bölgede hayatı normale döndürme çalışmaları tüm hızıyla devam ederken yaşanan bazı tuhaflıklar da insana "neden acaba?" sorusunu sorduruyor.

ŞEYHYUHUS KÖYÜ YOLAĞZINDA
İL ÖZEL İDARESİNE AİT DOZER GÜNBOYU PARK HALİNDE

Sözcü18 Haber Merkezine akşam saatlerinde ulaşan bilgiler, objektiflerimizi gün kararmadan Şeyhyunus köyü yol ayrımına çevirmemize neden oldu. Sabah saatlerinde İl Özel İdaresi Yol-Şube'nin Ilgaz'a gönderdiği kepçe, çalışmalarına Şeyhyunus köyünden başlamak üzere kavşağa kadar getirildi.

Ilgaz'da kepçeyi bekleyen meraklı gözler, Çankırı'dan yola çıkan kepçenin Şeyhyunus köyünde "sürücüsüz" olarak beklediğini öğrenince ilk şaşkınlıklarını yaşadılar. Çankırı İl Özel İdaresi Yol-Şube'yi arayan vatandaşlar "Operatör yok! Bugün izinli" yanıtıyla karşı karşıya gelince iyiden iyiye şaşırdılar.

cankiri-kepce-sozcu-resim-033.jpg

Haber Merkezimizin kendisine ulaştığı İl Özel İdare Sekreteri Hasan Yıldız konuyla ilgili olarak "Bugün o araç Ilgaz'a gidecekti ancak sürücü izinli olduğu için yarın sabah mesaisine başlayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler