İntihar kaçınılmaz olmuş!

'İntihar' kaçınılmaz olmuş!

Sözcü18 Haber Merkezi, Çerkeş'teki intihar olayının perde arkasını tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor.

Sözcü18 Haber Merkezi Çerkeş'te yılın ilk mesai gününde yaşanan intihar olayının perde arkasını aralamayı başardı.

Ziraat Bankası Çerkeş Şubesinde çalışan ve ilçenin sevilen simalarından olan evli 2 kız bir erkek sahibi Sadettin Kandalar'ın beklenmedik intihar eylemi ile hayatını sonlandırmasının ardından Sözcü18 Haber Merkezi yoğun bir araştırma içerisine girdi ve olayın perde arkasını tüm çıplaklığı ile ortaya çıkarmayı başardı.

İPLER YENİ YILIN SON PERŞEMBESİNDE KOPTU!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Sadettin Kandalar'ın "intihar" eylemi ile sonuçlanan olayın gün yüzüne çıkan detayları...

Halen Çerkeş Belediyesinde veteriner olarak çalışan H.P.S. Ziraat Bankası Çerkeş Şubesinden bir kredi kullanıyor. Bankanın verdiği kredinin bir bölümünün (iddialara göre 225 bin tl) 1 Ocak 2012 tarihine kadar hesapta tutulması isteği H.P.S. tarafından olumlu karşılanıyor. Ancak müşteri hesaplarını kontral eden bankanın şube müdürü, adı geçen hesaptaki paranın 29 Aralık 2011 Perşembe günü çekildiğini görüyor. Ve hesap sahipi H.P.S.'yi arayan Müdür "Paranın neden çekildiğini" sorunca aldığı cevap birşeylerin ters gittiğinin ilk işareti oluyor!

Aldığı telefonla acilen banka şubesine gelen hesap sahibi H.P.S. parayı kendisinin çekmediğini ifade edince, şube müdürü olayı Merkez'e bildiriyor ve müfettiş istiyor.

BİR BAŞKA HESAP SAHİBİ

Aynı bankanın M.K. isimli bir başka müşterisi de benzer bir durum yaşıyor ve bu müşterinin de yaklaşık 65 bin tl'si buharlaşmış durumda.

PAZARTESİ MÜFETTİŞ BANKAYA GELİNCE!

2011'in son iki mesai günü ortada oluşan bu dağınıklığı toplamakta zorlanan merhum Sadettin Kandalar, pazartesi sabahı mesaiye geldiğinde, bankada Merkez'den gelen müfettişi görüyor.

Mesaiye başlayalı henüz yarım saat olmadan şube müdüründen "traş olmaya gideceğim" diyerek izin alan Kandalar, Çerkeş'te damadına ait eve giderek depo olarak kullanılan bölüme geçiyor ve 2 sayfalık mektubu kaleme alıyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, Kandalar mektubunda "... yaşadığım olayların temelinde aynı banka şubesinde birlikte çalıştığım, güvenlik görevlisi E.I. birinci derecede sorumludur. Başıma gelen olayların altında onun icraatleri vardır..." şeklinde bir mektup bırakarak boynuna ipi geçiriyor... Ve...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler