İş insanı Önder Tozan, ÇANDEF Başkanlığı'na aday

İş insanı Önder Tozan, ÇANDEF Başkanlığı'na aday

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu Başkan adaylığını açıklayan iş insanı Önder Tozan "İstanbul'da yaşayan Çankırılılar'ın sesi ve hemşerilerimizin en büyük destekçisi olacağım." dedi.

İSTANBUL Çankırı Dernekler Federasyonu'nun 3 Aralık Pazar günü yapılacak genel kurula sayılı günler kala 'Başkan' adaylığını açıklayan iş insanı Önder Tozan yaptığı konuşmada, "İstanbul'da yaşayan Çankırılılar'ın sesi ve hemşerilerimin en büyük destekçisi olacağım" dedi.

İstanbul'da bulunan Çankırı sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerinin yoğun katılımı ile ÇANDEF Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen programda iş insanı Önder Tozan, adaylığını açıkladı.

İş insanı Önder Tozan, ÇANDEF genel merkezinde coşkulu bir şekilde karşılandı. Konuşmasına Gazze'de yaşanan zulümle başlayan Tozan, Cumhuriyetimizin 100. yılına vurgu yaparak Çankırılılar'ın artık ülkemizde daha fazla söz sahibi olması gerektiğini, bunun için yapılması gereken tek şeyin birlik ve beraberlikten geçtiğini belirtti. Bu zamana kadar kimseyi kırmadan, dökmeden bugünlere geldiğini belirten Önder Tozan, Çankırı insanı tarafından yoğun teveccühle karşılanmasının kendisini ve ekibini son derece mutlu ettiğini ifade etti.

Seçildikten sonra yapacakları en önemli iş olarak, Çankırılı sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde çalışmak olduğunu belirten Tozan; Federasyon Başkanı'nın, Federasyon'a bağlı bir derneğe tavır alması veya farklı davranması söz konusu dahi olamayacağını belirterek; "Güçlü ve siyaset üstü bir federasyon yapısı oluşturmak için yapıda bulunan tüm derneklerin görüş ve düşüncelerini dinleyeceğim" dedi.

ÇANDEF Başkan adayı Önder Tozan ayrıca, 2008 yılında kurulan federasyonun kurulduğu günden itibaren kuruluş amacı ve çalışma düzeninde yıpranmalar yaşandığını belirterek, fabrika ayarlarına döndürülmesi gerektiğini ifade etti.

İş insanı Önder Tozan sözlerini "Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, İstanbul'da yaşayan Çankırılılar'ın sesi olacağız ve hemşerilerimizin en büyük destekçisi olacağım" diyerek sonlandırdı.

Programda söz alan Onursal Başkan Ömer Lütfi Özençde İstanbul'da Çankırılılar'ın siyasette söz sahibi olması gerektiğini, Federasyon'un geçmiş yıllarda olduğu gibi güçlü bir duruma gelmesi gerektiğine vurgu yaptı.

candef-onder-tozan-aday-istanbul-resim-002.jpg

ÖNDER TOZAN KİMDİR?

1975 yılı Çerkeş Aliözü köyü doğumlu. Eğitim hayatını Çankırı ve İstanbul’da tamamladı. Halen aktif olan ile şirketi otomotiv ve inşaat sektöründe faaliyet göstermekte. Uzun yıllardır Sivil Toplum Kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulundu. Başta Aliözü köyü Derneği Başkanlığı, Çerkeş Dernekler Birliği Başkan Yardımcılığı, ÇANDEF 1.Bölge Başkanlığı, ÇANDEF Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı, Almib (Aliözü Köyü Müşterek İş Birliği) Kurucusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler