İstanbul ve Aksarayda silahlar konuştu: 5 ölü

İstanbul ve Aksaray'da silahlar konuştu: 5 ölü

İstanbul Güngören'de eski sevgili kendisiyle birlikte 3 kişiyi öldürürken, Aksaray'da kayınpeder 2 kişinin canını aldı!

 

Güngören Genç Osman MahallesiDönmez Sokak’ta dün meydana gelen olayda iş adamı 32 yaşındaki İbrahim Atmacaoğlu , eski sevgilisi Sunay Özcan ile annesi Fatma Birgül Baykara’ya kurşun yağdırdı. Olay iddialara göre şöyle gelişti. Eşinden ayrıldıktan sonra beş ay önce tanıştığı İbrahim Atmacaoğlu ile ilişki yaşamaya başlayan Sunay Özcan, Atmacaoğlu’nun evli ve iki çocuğu olduğunu öğrendi.
 
Son kurşun kendi kafasına
Ayrılan genç kadını ikna etmeye çalışan Atmacaoğlu, ‘Bekle konuşacağız’ diyerek kaldığı annesinin Güngören’deki evine gitti. Otomobili ile sokak üzerinde bekleyen Atmacaoğlu, Sunay ile annesi Fatma Birgül Baykara dışarıya çıkınca önünü kesti. Birleşmek isteğini yeniden söyledi. Sunay Özcan reddedince İbrahim Atmacaoğlu silahını çekip anne ve kızına kurşun yağdırdı. 30 yaşındaki Sunay ile anne Fatma Birgül olay yerinde öldü. Son kurşunu da kendi kafasına sıkan İbrahim Atmacaoğlu da hayatını kaybetti.
aksaray-dehset.jpg
 
AKSARAY'DA KAYINPEDER DEHŞET SAÇTI: 2 ÖLÜ
 
Aksaray’da babası ile birlikte ayrı yaşadığı eşinin evine çocuğunu görmek için giden damat, kayınpederi tarafından babasıyla birlikte pompalı tüfekle öldürüldü.
 
Olay, öğle saatlerinde Hürriyet Mahallesi 4744 Sokak 36/1 numaralı müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süredir eşi Rukiye U. (26) ile ayrı yaşayan ve boşanmak üzere olan Orhan Uçan (25), babası Fedai Uçan (54) ile birlikte 1 yaşındaki kızı Ayşegül Uçan’ı görmek için eşinin babasının evine gitti. Damat ve babasına kapıyı açan kayınpeder Alaattin Y. (50), çocuğu göstermeyeceklerini ve evden gitmelerini söyledi. Bunun üzerine damat ve babası çocuğu görmek için ısrar edince kızın babası Alaattin Y. evde bulundurduğu pompalı tüfeği çekerek damadı Orhan Uçan ve dünürü Fedai Uçan’a ateş etti. Damat Orhan Uçan ve babası Fedai Uçan kafalarından ve boğazlarından aldığı saçma yaraları ile olay yerinde can verdi. Mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri olayı gerçekleştiren Alaattin Y’yi evinde suç aleti tüfekle birlikte yakaladı. Alaattin Y. sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
 
Damat Orhan Uçan ve babası Fedai Uçan’ın cansız bedenleri Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
 
BAŞKENT'TE 2 KİŞİ BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
Öte yandan Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir kişi, tartıştığı eşini ve babasını bıçaklayarak öldürdü. Kardeşini de yaralayan zanlı, gözaltına alındı.
 
Keçiören Şehit Kubilay Mahallesinde meydana gelen olayda, psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen S.D, kendisini aldattığından şüphelendiği 2 çocuk annesi eşi B.D. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine zanlı, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile eşini bıçaklamaya başladı. Zanlı, araya girmek isteyen babası Bilal D. ile kardeşi Serkan D'yi de bıçakladı. Komşuların ihbarıyla olay yerine gelen polisleri görünce çocuğunu rehin alan zanlı, kaçmak isterken gözaltına alındı.
 
Eve giren polis ekipleri, B.D. ile baba Bilal D'nin öldüğünü belirledi. Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Serkan D'nin ise sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi. Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen zanlı, ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler