İstanbul/Esenyurt'ta bir kadın bıçaklanarak öldürüldü

İstanbul/Esenyurt'ta bir kadın bıçaklanarak öldürüldü

İstanbul Esenyurt’ta üç çocuk annesi Meryem Yılmaz, daha önce internet üzerinden tanıştığı ve takıntılı olduğu iddia edilen adam tarafından 15 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olayı gerçekleştiren zanlı kaçarken polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Elim olay, dün akşam saat 19:00 sıralarında Esenyurt İstiklal Mahallesi'nde bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre, evinden markete çıkan üç çocuk annesi Meryem Yılmaz, parkın içinden geçtiği sırada daha önce internetten tanıştığı bir adamın saldırısına uğradı. Meryem Yılmaz’ı vücudunun çeşitli yerlerinden 15 kez bıçaklayan saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından kadını hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 3 çocuk annesi Meryem Yılmaz hayatını kaybetti.

SALDIRGANI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri olay sonrası bölgede geniş çaplı bir çalışma başlattı. 40 yaşlarında şüpheli bir şahsın olaydan önce çevrede dolaştığını öğrenen ekipler kamera görüntülerini incelemeye aldı. Bıçaklanan kadının yerdeki hali ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

esenyurt-kadin-bicaklandi-meryem-resim-012.jpg

SON DAKİKA (saat: 21.42)

CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

Polis, dün saldırganı yakalamak için çalışma başlatmış, çevredeki kamera kayıtlarını incelemeye almıştı. Edinilen bilgilere göre, polisin çalışması sonuç verdi. Katil, Erdal D., bugün yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler