Karısı çok olan adam iyi adamdır

'Karısı çok olan adam iyi adamdır'

Ünlü Arabeskçi Ferdi Tayfur'a sosyal medyada tepki yağdı...

İlk çocuğunun annesi Necla Nazır, nikâhlı eşi Zeliha Turanbayburt ve son çocuğu Taha’nın annesi Habibe Ümyani Demir olmak üzere hayatında üç kadın olan Ferdi Tayfur, “Bir adamın karısı çoksa o adam iyi bir insandır. İyi olmasa hiç bir kadın yanında durmaz, hiç bir kadın onu çekmez” dedi. Tayfur’un bu sözlerine kadınlar sosyal medyada tepki gösterdi.

İşte o tepki dolu mesajlar;
 
Tuğba Özay
Sabah sabah tövbe tövbe! Ferdi Tayfur’un açıklamaya bak. Bunlar bu ülkede sanatçı oldu. Kim suçlu acaba? Neymiş karısı çok olan iyiymiş.
 
Yasemin Şefik
Ferdi Tayfur "Karısı çok olan adam iyi adamdır" demiş... ben buna; kendini nasıl anlatacağını şaşırmak hatta kaşınmak diyorum!
 
Algan Hacaoğlu
Ferdi Tayfur, “Bir adamın karısı çoksa o adam iyi bir insandır. İyi olmasa hiç bir kadın yanında durmaz” demiş. Buna yanıtı kadınlar vermeli.
 
Emel Yılmaz
Ne kadar saçma açıklamalar yapmış. Neymiş 'karısı çok olan iyi adammış' hadi oradan.
 
Elif Altındağ
Ferdi Tayfur 'Bir adamın karısı çoksa o adam iyi bir insandır' demiş. Olmadı Ferdi Baba. Çok karın olduğundan mıdır
 
nurikilinc@reooos
Ferdi Tayfur agiz ishali olmus sanirim. 'Karisi cok olan adam iyi adamdir.' diye aciklama yapmis. 
 
SANATÇIDAN AÇIKLAMA
Ünlü sanatçı yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını belirterek "Ben bu söyleşide  konu yemek içmek gibi aile yaşamından açılınca, üvey babamın anneme yaptığı kötülükleri düşündüm. Her gün kavga eden üvey babamın yaptıklarını annem üzerindeki kötülüğü gördüm. Ben de benimle beraber hayat paylaşan kadınları anlatmaya çalıştım. Kimseden zorla kötülükle bir şey istemediğimi söyledim. Çünkü ben kolay bir insanım, özellikle o günleri yaşamış, ana kucağında büyümüş bir insanım, bu yanlış yakıştırmayı hele bana hiç kimse yapmasın, benim önüme ne yemek konursa yerim, ütü istemem kötü davranmam, bunları söyledim.  'Karısı çok olan insan, iyi adamdır 'sözüm çarpıtılıp yanlış taraflara çekilmiş. İyi niyetli bir insan olmasam, 'kim para için kötü bir insanı çeker' bunu söyledim. Kadınlara her zaman saygım vardır ve kutsaldır" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler