'Kelle koltuk'ta Vali'nin huzurunda

'Kelle koltuk'ta Vali'nin huzurunda

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selçuk Akan, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Güvey ve görevine yeni atanan sağlık çalışanları 9 Ocak 2015 Cuma günü Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret etti.

AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Sağlık-Sen Başkanı Tuna Dinç'in uzmanlık görevinden alınması sonrası yaşanan süreçte; “Kim Çankırı çocuğunun arasına fitne fesat sokarsa onun kellesini almak bizim görevimiz” demişti. Hedefteki isim Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selçuk Akan'dı... 

Dr. Akan milletvekilinin mesajını ne kadar duydu bilemeyiz lakin; Çankırı'da sağlık sisteminde yapılan son değişikliklerle birlikte ekibini topladı ve dün şehrin Valisi Vahdettin Özcan'ı makamında ziyaret ederek yeni çalışma arkadaşlarını takdim etti.

ZİYARET VALİLİK WEB SAYFASINDA
Çankırı Valiliği Basın Bürosu tarafından hazırlanan basın bültenindeki bilgilere göre ziyaret;

"Vali Vahdettin Özcan, ziyaretçilere hoş geldiniz dileklerini ileterek, “Öncelikle son 10-15 yıldır özellikle sağlık sektöründeki gelişmeler Türkiye’de kamuoyunu memnun etmektedir. Hükümetimizin, en başarılı olduğu alanlardan biri sağlık sektörüdür. Vatandaşın kamu hizmeti alıcısı olarak memnuniyeti hat safhaya ulaşmıştır. Bundan sonra bu kaliteyi daha üst seviyeye çıkarma açısından size büyük görevler düşüyor. O itibarla önemli bir sınav geçireceksiniz.

Burada bulunmayan ama bu hizmet sunumunda 2011 yılından beri bizimle birlikte olan diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum. Onlar da bir bayrak yarışı yaptılar. Hizmet artık sizin elinizde yürüyecek. Sizlere de yeni görevlerinizde başarılar diliyorum. İnşallah halkımıza daha kaliteli, daha güzel sağlık hizmeti sunarsınız. 

Şahsınıza, ailenize, sağlık sunumu yapan sağlık sektörümüze, sağlık çalışanlarına yeni atamaların hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selçuk Akan ise Sayın Valimize teşekkürlerini sunarak, “Biz Sayın Valimizin ciddi desteğinizi gördük. Hizmet etmek için bu yola çıktık. Biz bu işin çekirdek noktasındayız. Bu iş bize verilmiş en büyük nimettir. Bu hizmete nail olabilmek bizim için bir şereftir. İnşallah hizmeti ön planda tutan, hizmet şuuruyla yola çıkan arkadaşlarımızla beraber buranın halkına layık olduğunun on katını vereceğiz. Amacımız buradan mümkün mertebe hasta sevkiyatını azaltmak, burada istihdamı ve doktor sayımızı artırmak. Sayın Valimize her şey için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir süre sohbetin ardından ziyaret sona erdi." şeklinde yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler