Kerim Akbaş Çankırıdan aday!

Kerim Akbaş Çankırı'dan aday!

Yıllardır birçok gazete, dergi ve ulusal kanallarda haber programı yapan, Çankırılı'nın yakından tanıdığı isim, Kerim Akbaş da siyasete atılıyor!

2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi, AK Parti'den 'Çankırı Belediye Başkan aday adayı' olacağını açıklayan Kerim Akbaş siyasete atılacağı yeri Çankırı olarak belirlediğini söyledi.
 
ÇANKIRI'DAN ADAY ADAYI
Kerim Akbaş Çankırı'dan aday adayı olacağını açıklarken gerekçelerini ise söyle özetledi:
 
"Ben her şeyden önce Çankırı'nın bir evladıyım. Çankırı’da yıllardır yapılan yanlışların ve suistimallerin faturası hep memleketimin insanlarına kesildi. Çankırı siyaset adamları üvey evlat muamelesi yaptı. Cumhuriyet tarihinden bu yana yapılanlara baktığınızda hak ettiği yere bir türlü gelmedi getirilmedi. Kendini, yakın ve yandaşlarını ihya etme peşine düşenlerin oyuncağı oldu. Kaderiyle baş başa kalan Çankırı insanı sesini çıkarmadan sadece kaderine boyun eğdi. Artık benim Çankırı insanına yapılan haksızlıklara dur deme zamanının çoktan gelip geçtiğine inanıyorum. Çankırı artık salon efendilerinin, burnu büyük halkı hor gören siyasetçilerin elinde oyuncak etmeyeceğiz.
 
ADAYLIK EN DOĞAL HAKKIM
Şimdi Çankırı'da 'Ulan şimdi bu Kerim Akbaş da nerden çıktı?' diyenler olacaktır. Çankırı'da yapılan yolsuzluklara ve usulsüzlüklere seyirci kalmayan tek adam olarak yıllarca mücadele ettim. Çankırı'nın hakkını her platformda savundum. Ben Çankırı Belediye Başkanlığına adayım arkadaş. Ben Çankırı sevdalısı bir adamım. Fazla yorum yapmaya şimdilik gerek yok. Herkes seçimde boyunun ölçüsünü alacak. Artık meydan boş değil. Çankırı'nın kaderiyle kimseyi oynatmam. Ben Çankırı Belediye Başkanlığına adayım. Her Türk vatandaşı gibi bu en doğal hakkım benim.
 
ÇANKIRI'YI KALKINDIRACAK PROJELER HAZIR
Ben öyle siyaset rüzgarları ile gelip aday olmadım olmam da. Çankırı Belediyesinin yaptığı icraatlar ortada. Çankırı inşaallah tarihinde görmemiş hizmetlerle adını duyuracak. Ekibimle hazırladığım dev projelerle Çankırı'da işsizliğin belini kıracak ve modern hayatın kapılarını açacağız. Çankırı'nın çehresini değiştirecek, her kesi ve her kesimi kucaklayacak ve Çankırı'nın belediye Başkanı olacağız inşaallah. Meydanı boş bulup at koşturan Çankırı'nın ekmeğini yiyip suyunu içen ve memlekete çivi çakmayanları da artık siyaset sahnesinden sileceğiz."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler