Kıcıman, MHP İl Başkanlığına aday

Kıcıman, MHP İl Başkanlığına aday

İşadamı Muharrem Kıcıman, 17 Mart'ta yapılacak MHP Çankırı İl Kongresinde 'başkan adayı' olduğunu Sözcü18'e açıkladı.

Sözcü18 Haber Merkezi 17 Mart 2012 Cumartesi günü yapılacak olan MHP Çankırı İl Kongresinde işadamı Muharrem Kıcıman'ın "başkan adayı" olarak yarışacağı açıklamasını ilk kez kendi sözleriyle kamuoyuna açıklıyor.

MHP'nin kongre takvimini açıkladığı tarihten bu yana başta MHP tabanı olmak üzere siyasi kulislerde işadamı Muharrem Kıcıman'ın il başkanlığına aday olacağı yönündeki bilgilerin ne derece gerçek olup olmadığını kendisinden öğrenmek amacıyla işadamı Muharrem Kıcıman'ı arayan genel yayın yönetmenimiz Vedat Beki, Kıcıman'ın yaptığı açıklama ile gündemdeki soruların cevabını buldu: "MHP İl Başkanlığına adayım"

Vedat Beki'ye konuşan işadamı Muharrem Kıcıman "40 yıldır içinde bulunduğum Milliyetçi Hareket Partisi'ni Çankırı'da başarılı kılmak için il başkanlığına adayım. Birlik, beraberlik  içerisinde her kesimi kucaklayarak MHP'nin 1999 yılında Çankırı'da aldığı oyu geride bırakacak ve de var olduğuna inandığım bir potansiyeli harekete geçirmek için İl Başkanlığı yarışına giriyorum. Aldığım bu kararın tüm Çankırılılar'a ve partimize hayırlar getirmesini dilerim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler