Kızılırmakta hem açılış hem iftar

Kızılırmak'ta hem açılış hem iftar

Belediye Başkanı Bayar Soysal, Vali Özcan ve milletvekili Hüseyin Filiz'e hem ilçesini tanıttı hem de yeniden düzenlenen park alanının açılışını gerçekleştirdi.

Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal, perşembe günü ilçe merkezinde park ve bulvar açılışı ile birlikte yoğun katılımlı bir iftar davetini gerçekleştirdi.

Açılış ve iftar organizasyonuna başta Çankırı Valisi Vahdettin Özcan olmak üzere Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, milletvekili Hüseyin Filiz, Karatekin Üniversitesi rektörü Dr. Ali İbrahim Savaş, kamu kurum müdür ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
İftar ve açılış öncesi Belediye başkanı Bayar Soysal ilçenin önemli tarım ürünlerinden kavunun kalitesini göstermek amacıyla ekili alanlarda gezi düzenledi. 
 
bayarsoysal-iftar-kizilirmak-cankiri-sozcu-resim-082.jpg
 
 İftar sonrası düzenlenen semazen ve havai fişek gösterisi de geceye ayrı bir renk kattı. Ayrıca İftar sonrası İlçe Sağlık Ocağında Uzman Doktorluk yapan Tolga Şener'in Ankara'ya tayini nedeniyle kendisine de Başkan Bayar Soysal tarafından plaket verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler