Kocaelide vahşet!

Kocaeli'de vahşet!

Kocaeli'de gelin ile kaynana boğazları kesilerek öldürüldü.

Kocaeli’nin Derince İlçesinde aynı evde oturan 47 yaşındaki Güler Kurt ile gelini 22 yaşındaki Hatice Kurt, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından bugün evlerinde boğazları kesilerek öldürüldü. İş başvurusu için gittiği Gebze’den dönen ve evin kapısını açık bulan Fatih Kurt, eşi Hatice ve annesi Güler’in cesetlerini görünce sinir krizleri geçirdi.
 
Derince Belediyesi’nden emekli olan Rasim Kurt, geçen yıl satın aldığı evde eşi Güler Kurt, oğlu Fatih ve gelini Hatice Kurt birlikte yaşamaya başladı. Bir süreden bu yana iş arayan 27 yaşındaki Fatih Kurt, bugün saat 08.00 sıralarında iş başvurusu için Gebze İlçesi’ne, babası Rasim Kurt da diş tedavisi için İzmit’teki Diş Hastanesi’ne gitti.
 
Fatih Kurt, bugün saat 11.00 sıralarında Gebze’den döndüğünde evin kapısını açık buldu. İçeri girdiğinde salonda annesi Güler Kurt’un, yatak odasında da eşi Hatice Kurt’un kanlar içinde boğazları kesilmiş cesetleriyle karşılaştı. Şok geçiren Fatih Kurt bağırarak komşulardan yardım istedi. Hemen olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Evin çevresinde geniş güvenlik şeridi oluştururken, olay yeri inceleme ekipleri evde parmak izi ve cinayet kanıtlarını aradı. Bu arada Cumhuriyet Savcısı da inceleme boyunca kimseyi içeri almadı.
 
Yapılan ilk tespitlerde gelin ile kaynananın defalarca bıçaklandığı, ayrıca boğazlarının da kesildiği anlaşıldı. Evin içinin dağınık olmasından, katillere direnip mücadele ettikleri kanaatine varıldı.

ŞÜPHELİ 3 KİŞİ ARANIYOR
 
Yapılan ilk araştırmalarda, Fatih Kurt eve gelmeden önce iddialara göre apartmana kimliği belirlenemeyen 3 kişi geldi. Bu kişiler plakası alınamayan bir otomobille daha sonra oradan ayrıldı. Cinayeti bu 3 kişinin işlediği üzerinde durulurken Fatih Kurt ve babası Resim Kurt, Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ifadelerine başvuruldu.
 
Polis cinayetin hırsızlık amacıyla eve gelen kişiler tarafından işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde dururken, bölgedeki Mobese kamera görüntülerini de incelemeye alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler