Kurşunlu şehidine ağlıyor

Kurşunlu şehidine ağlıyor

Uludere'de şarampole uçan minibüs içerisinde şehit olan 10 kişiden biri Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinden.

Uludere'de şarampole yuvarlanan minibüs içerisindeki 9 şehitten bir tanesi de Çankırı - Kurşunlu ilçesinde yaşayan jandarma çavuş Murat Ustaoğlu.

Kurşunlu ilçesine bağlı Sumucak köyü nüfusuna kayıtlı olan şehit Murat Ustaoğlu'nun ailesi halen Kurşunlu ilçesinde yaşamakta. Acı haber Kurşunlu'daki baba ocağına ulaştı.

Kurşunlu'daki baba ocağından
SON DAKİKA GÖRÜNTÜLER İÇİN - TIKLA

DDY'ndan emekli baba Cengiz Ustaoğlu'nun 6 evladından biri olan Murat Ustaoğlu 18 Aralık 1985 doğumlu. 27 yaşında şehit olan Murat Ustaoğlu'nun Uludere'de şehit olmasıyla birlikte bu akşam Kurşunlu'da sahnelenecek olan tiyatro gösterisi de iptal edildi.

Haberin duyulması ile birlikte Erenler Mahallesindeki baba ocağı evi taziye ziyaretinde bulunanların akınına uğradı.

AİLE ÜYELERİ HASTANEYE KALDIRILDI

Jandarma Çavuş Murat Ustaoğlu'nun şehit olduğu haberi Kurşunlu'daki baba ocağına ulaştıktan sonra başta baba Cengiz Ustaoğlu olmak üzere anne ve diğer 5 kardeş fenalaştı. Sağlık ekiplerinin evde yaptıkları ilk müdahaleden sonra aile bireylerinin Kurşunlu Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

ŞEHİDİN CENAZESİ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Şehid jandarma çavuş Murat Ustaoğlu'nun naaşı 22.08.2012 Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Kurşunlu İlçesi Sumucak köyünde toprağa verilecek.

SON MESAJI FACEBOOK'TAN GÖNDERMİŞ!

Şehit jandarma çavuş Murat Ustaoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında geçtiğimiz cumartesi (arefe) günü yayımladığı mesaj şöyle:

BEN ŞİMDİDEN HERKEZİN BAYRAMINI KUTLAYIM YARIN NE OLUR NE OLMAZ :-p İYİ BAYRAMLAR...

sonmesaj-murat-kursunlu-sozcu-resim-082.jpg

 

ŞEHİTLER İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ
 
Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan 9 asker ve 1 geçici köy korucusu için Şırnak'ta tören düzenlendi.
 
Betonpınar üs bölgesinden Gülyazı köyüne gitmekte olan askerleri taşıyan minibüsün, Gülyazı köyü yakınlarında şarampole devrilmesi sonucu şehit olan 9 asker ve 1 geçici köy korucusu için Şırnak 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığında tören düzenlendi. Törene basın mensupları alınmadı.
 
Törenin ardından şehit uzman jandarma çavuşlar Süleyman Topal, Aziz Orman, Selahattin Recep Güç, Gökhan Dokur, Altan Ceyhan, Ali Doğan, Murat Ustaoğlu, Osman Çelik ile Jandarma Uzman Onbaşı Atakan Çiller'in cenazeleri helikopterle Diyarbakır'a, geçici köy korucusu Mehdi Tosun'un cenazesi ise Uludere ilçesi Gülyazı köyüne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler