Kurşunluda kahreden intihar

Kurşunlu'da kahreden intihar

Kalekapısı muhtarı ve belediye çalışanı Ertuğrul Uzunoğlu'nun bugün gündüz saatlerinde silahla intihar ettiği öğrenildi.

Kurşunlu'da yaşanan intihar olayı ilçeyi mateme boğdu.

Kalekapısı muhtarı ve Kurşunlu İtfaiyesinde çalışan iki çocuk babası Ertuğrul Uzunoğlu gündüz saatlerinde yazılı bir mesaj bırakarak elindeki silahı kafasına sıkarak yaşamını sonlandırdı.

ERTUĞRUL UZUNOĞLU'NUN ALBÜMÜNDEN - TIKLA

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre son 24 saattir kendisinden haber alınamayan Uzunoğlu, İstasyon mevkiinde dayısına ait arıların bulunduğu mekanda bugün saat 14.00 dolaylarında ölü olarak bulundu.

Uzunoğlu'nun geride bıraktığı kısa mektupta "... olanlarla ilgim yok... bu hayatı kaldıramam" şeklinde cümleler kaleme aldığı öğrenildi.

Yine haber merkezimizin elde ettiği bilgilere göre bu sabah saat 06.00 dolaylarında eşine telefon açan Uzunoğlu "Elbiselerimi hazırla. Eve gelip üzerimi değiştireceğim ve işe gideceğim" dediğinde eşinin de "Gece neden eve gelmedin?" sorusuna muhatap olmuş.

ertugrul-balik-resim-03.jpg

SON 24 SAATTİR ARANIYORKEN...

Genel Yayın Yönetmenimiz ve Editörümüz Vedat Beki, Kurşunlu'da yaşanan "fuhuş operasyonu" ile ilgili olarak dün (çarşamba) saat 13.00 dolaylarında Uzunoğlu'nu özel gsm numarasından aramış ve yanıt alamamıştı. Aradan yaklaşık 10 dakika geçtikten sonra Uzunoğlu, kendi gsm numarasından Vedat Beki'yi aramış ve yaklaşık 8-10 dakikalık bir görüşme gerçekleştirmişti.

Yukarıdaki fotoğrafta; en büyük hobisi zıpkınla balık avlamak olan Uzunoğlu'nun Melan çayında yakaladığı balıkları arkadaşımız Ömer Faruk Eryılmaz'ın elinde görüyorsunuz. (Ortada dalgıç kıyafetli Ertuğrul Uzunoğlu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler