Liseli Havva'nın ölümüne yol açan sürücü teslim oldu

Liseli Havva'nın ölümüne yol açan sürücü teslim oldu

Nevşehir'de lise öğrencisi Havva Hazal Yılmaz'ın öldüğü kazaya sebep olan sürücü Işıltan Geçener, olaydan 17 gün sonra teslim oldu.

NEVŞEHİR'in Avanos ilçesinde 17 yaşındaki lise öğrencisi Havva Hazal Yılmaz'ın hayatını kaybettiği kazada kaçan otomobil sürücüsü Işıltan Geçener (22) teslim olup tutuklandı.

Kaza, 19 Ocak'ta saat 21:30 sıralarında Avanos ilçesine bağlı Özkonak beldesi Orta Mahalle'de meydana geldi. Işıltan Geçener'in kontrolünü yitirdiği 34 GF 6534 plakalı otomobil, Sefa Öztürk'ün (20) yol kenarına park ettiği 50 UD 848 plakalı otomobile arkadan çarptı.

HAVVA HAZAL ÖLDÜ, İKİ ARKADAŞI YARALI

Kazada Havva Hazal Yılmaz hayatını kaybetti, aynı araçtaki sürücü Öztürk ile Abdulsamet Ulusoy (19) ve Medine T. (17) yaralandı. İhbarla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Havva Hazal Yılmaz'ın cenazesi, Avanos'ta toprağa verilirken; yaralılar tedavileri sonrası taburcu oldu. Kazadan sonra kaçan Işıltan Geçener ise bir süre sonra jandarmaya teslim oldu. Jandarmadaki işlemleri sonrası Geçener tutuklandı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler