Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun ölü bulundu

Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun ölü bulundu

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu. Coşkun'un, bekar ve Kırıkkaleli olduğu öğrenildi. Kaymakam Coşkun'un nasıl öldüğü araştırılıyor.

KAHRAMANMARAŞ'ta Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun’un şoförü, sabah saatlerinde Coşkun'u makamına götürmek için evine gitti. Coşkun'a ulaşamayan şoför, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis, kaymakamın evine girdiğinde Coşkun’u silahla kafasından vurulmuş halde buldu.

HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri kontrol ettiğinde Coşkun’un hayatını kaybettiğini belirledi. Coşkun’un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.

VALİ TAŞOLAR'DAN TAZİYE MESAJI

Öte yandan, Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun'un ölüm haberi sonrasında Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar X hesabından paylaşımda bulundu. Vali Taşolar paylaşımında; "Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun'un ani vefatını derin bir üzüntüyle öğrendim. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum." dedi.

İşte o paylaşım:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler