Melih Gökçek neyin kafasında - İZLE

Melih Gökçek neyin kafasında - İZLE

"CHP iktidar olursa Beşar ile işbirliği yaparak inanan insanları sıradan geçirir"

Dün gece Beyaz TV'de yayınlanan 'Basın Kulisi Özel' adlı programa konuk olan Melih Gökçek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Melih Gökçek, "Başbakan Erdoğan olmazsa, Türk ekonomisi dibe vurur, işsizlik başını alır gider, insanlar işsiz kalır, barış süreci sona erer, yeniden tartışmalar kavgalar başlar, Türkiye’de yeniden mafya türer, yeniden şehitleri görmeye başlarız, milli gelir inişe geçer" dedi.

CHP'nin iktidar olması halinde inanan insanlardan intikam alacağını savunan Gökçek, şöyle devam etti:

"Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olduğu anda, derhal inanan insanlardan ayırım yapmaksızın, ister Ak Partili olsun, ister Ak Partili olmasın, isterse hizmetten olsun hepsinden intikam alma sevdasına girişir ve Beşar'la işbirliği yaparak Türkiye'de inanan insanları sıradan geçirir. Olan bu olur."

İŞTE O GÖRÜNTÜLER - TIKLA

"DEDİKODULARI KENDİ PARTİMDEN ÇIKARTIYORLAR"
Gökçek, aynı programda; Adaylıktan çekilip çekilmeyeceği veya adaylıktan alınıp alınmayacağı ile ilgili soruya ise iki kaynak göstererek birisinin CHP kaynaklı olduğunu ifade ettikten sonra, diğer kaynağı da kendi partisi olarak göstererek "dedikoduları kendi partimden beni sevmeyenler çıkartıyor" şeklinde cevap verdi.
 
"İŞSİZLİK SORUNUNU ÇÖZDÜK"
 Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni çalışmıyor diye eleştirenlere katılmadığını belirten Gökçek, Ankara'daki işsizlik sorunu çözdüklerini belirterek "Ankara'da işsiz genç yok. İşini beğenmeyen var. Ankara'da işsizlik yüzde sıfır" dedi.
 
"VELEV Kİ SİLAH OLSUN"
 Melih Gökçek Suriye'ye silah götürüldüğü gerekçesiyle durdurulan ve içinde MİT ajanları bulunan TIR'larla ilgili de açıklamalarda bulundu. Gökçek, TIR'ların içinde silah olduğuna dair bir izlenim yaratılmaya çalışıldığının altını çizerek "Velev ki silah olsun" dedi ve vahşet fotoğraflarını bunun makul sebebi olarak gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler