MHP Çankırı'da Merkez ilçeye Vahit Öztürk başkan!

MHP Çankırı'da Merkez ilçeye Vahit Öztürk başkan!

Sandık sonuçları açıklandı...

MHP Çankırı Merkez İlçe seçimleri tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Vahit Öztürk 164, Çetin Kapdan 138 ve Mustafa Gökdemir 45 oy aldı.

KONGREDEN NOTLAR
Merkez İlçe Başkan Adayı Çetin Kapdan, "Bu yola çıktığım günden beri hep düşündüm. Nasıl bir konuşma yapsam diye. Fakat 12 yılda 3 yerel, 3 de genel seçim sonrasında istediği başarıyı elde edememiş, başları eğilmiş MHP yüreklerinin içine su serpecek cümleler bulmakta zorlandım" dedi.

İktidarın büyük bir aldanma içinde olduğunu da aktaran Kapdan, "Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapıldı. Çok büyük olanlara şunu söylüyorum. Onların 3 yerel seçimde aldıkları oyları toplasanız bu salonda bulunan ülkücülerin yüreğinin yüzbinde biri etmez. Bütün bu mağlubiyetlere bakıp iktidar olamayacağımıza belki siz inanmıyor olabilirsiniz fakat ben yürekten inanıyorum. Kaldırın başınızı ve dik tutun. Çünkü sizin arkanızda Türk milleti var. Türk milleti demek sadece sandığa gidip oy veren demek değildir. Türk milleti Oğuz Kağandan bugüne kadar davaya sahip çıkanlardır. Ve bu kutlu davaya çıkanlar inanın şuanda yanımızda" diye konuştu. 
 
Merkez İlçe Başkan Adayı Vahit Öztürk de çocukluğundan beri içerisinde bulunduğu MHP camiasına daha fazla hizmet etmek için aday olduğunu söyledi. 
 
"Benim kazanmam veya kaybetmem önemli değil" diyen Öztürk, "Ben davamızın kazanmasını, MHP'nin Çankırı'da 1. parti olmasını istiyorum. Bizim amacımız partimizi bir çıta daha yukarıya taşımaktır" dedi. 
 
Merkez İlçe Başkan Adayı Mustafa Gökdemir ise, sorunları bildiğini çözüm için aday olduğunu kaydetti.
 
Adayların konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. 400 delegenin yer aldığı seçim  sonrasında 356 delege oy kullandı. Gerçekleştirilen oylama sonrasında Vahit Öztürk 164 oy alarak başkan seçilirken, Çetin Kapdan 138, Mustafa Gökdemir  45 oy aldı. 9 oy da geçersiz sayıldı. Seçimlerden sonra konuşan adaylar Vahit Öztürk'ü tebrik etti.  
 
Yapılan seçim sonrasında Vahit Öztürk MHP Merkez İlçe başkanı olurken yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu:

Ethem Salık, Süleyman Yılmaz, A. Serhat Kalaycı, Hasan Çakır, İsmail Yılmaz, Recep Çapar, Hüseyin Ramazan, Hasan Kara, Mustafa Sözlü, Ahmet Akkaya, Metin Ekizceli, Hasan Hüseyin Yılmaz, Erkan Yakup Doğan, Necati Şahin, Dursun Ahlat, Ömer Kılıçarslan, Ferhat Harput ve Ömer Polat.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler