MHP Yapraklı, Kızılırmak ve Ilgaz ilçe kongreleri yapıldı

MHP Yapraklı, Kızılırmak ve Ilgaz ilçe kongreleri yapıldı

MHP Çankırı teşkilatlarında kongre heyecanı devam ediyor. Pazar günü yapılan Ilgaz kongresi sonrasında bugün de Yapraklı ve Kızılırmak ilçe kongreleri gerçekleştirildi.

MHP Çankırı ilçe teşkilatlarında kongre heyecanı bütün hızıyla devam ediyor. Pazar günü gerçekleştirilen Ilgaz ilçe kongresi sonrasında bugün de Yapraklı ve Kızılırmak ilçe teşkilatlarında kongreler yapıldı.

MHP Yapraklı ilçe kongresinde yapılan seçim sonrası Hasan Basri Kumru ilçe başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu da listesi de Mehmet Yıldırım, Mustafa Maden, Ahmet Mutlu, Turgut Yiğitbaşı, Naim Durkal, Hasan Karaman, Dursun Özen, Recep Akbaş ve Mustafa Şahin'den oluştu.

Kızılırmak ilçesinde mevcut başkan Yunus Doğan ile devam kararı çıktı. Başkan Doğan'ın listesinde ise; Önder Kaytan, Muttalip Medeni, Ahmet Beyaz, Cafer Gülle, İsmail Yılmaz, Fehmi Allak ve Necmi Güneş yer aldı.

ILGAZ İLÇE KONGRESİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

Milliyetçi Hareket Partisi Ilgaz İlçe Kongresi pazar günü yapıldı. Divan başkanlığına MHP MYK üyesi Recep Dumanlı ve yardımcılığına MYK üyesi Kadir Şekerci’nin seçildiği kongreye MHP Çankırı eski milletvekili Ahmet Bukan, MHP İl Başkanı Ali Acıbunar, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü Tarhan ve çok sayıda partili katıldı. Bekir Ayaz'ın ilçe başkanı olarak girdiği kongreden Mustafa Horuz başkan olarak çıktı.

Pazar günü gerçekleştirilen MHP Ilgaz ilçe kongresi sonrasında yeni yönetim ise; Mürsel Çelik, Şaban Kemal Kılıç, Osman Aşlakçı, Kadir Balıkçı, Osman Karataş, Mustafa Yazıharman, Cemal Kozan, Cumhur Durlanık, Mustafa Civil, Abdullah çayır, Asım Çerkeşle, Ekrem Yamankale, Mahmut Atasoy ve Fatih Zeki Gökçe’den oluştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler