MHPden Ak Partiye başarılar

MHP'den Ak Parti'ye "başarılar"

MHP İl Başkanı, milletvekili adayları ile birlikte ortaklaşa yazılı bir basın açıklaması yaptı.

MHP İl Başkanı Ali Acıbunar, Çankırı milletvekili adayları Dr. Şahin Eraslan ve Hüseyin Yakar ile birlikte ortaklaşa bir basın açıklaması yaparak 12 Haziran genel seçimleri üzerinde değerlendirmede bulundular.

MHP İl Başkanı Ali Acıbunar ile milletvekil adayları Eraslan ve Yakar imzalı yazılı açıklama şöyle:

"12 Haziran 2011 tarihinde yapılan genel seçimler nedeniyle partimizi ve adaylarımızı gönülden destekleyen ve çalışmalarımıza ortak olan tüm il, ilçe, belde yönetim kurulu ve üyelerimiz ile gönüldaşlarımıza teşekkür ederiz. Partimizi destekleyen ya da desteklemeyen tüm vatandaşlarımıza, seçimin huzurlu ve olaysız geçmesine vesile olan tüm siyasi parti temsilcileri ve adaylarına da bu vesile ile teşekkür etmek isteriz.

Seçmenlerimizin tercihleriyle milletvekili olmaya hak kazanan Sayın İdris Şahin ve Hüseyin Filiz’e ve onların şahsında bütün Ak parti yöneticilerine de başarılar temenni ederiz. Sandıktan çıkan sonucun Çankırımıza ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.

Seçmenlerimizin Çankırı’da partimize verdiği muhalefet görevini, bugünden başlayarak sağduyulu bir yönetim anlayışıyla ortaya koyacağımızı beyan eder, kimi zaman yüksek sesle ifade edeceğimiz beyan ve taleplerimizi iktidar temsilcilerinin anlayış ve hoşgörüyle değerlendireceğini ümit ederiz.

Bu vesileyle 12 Haziran 2011 milletvekilliği genel seçimlerinin özelde Çankırı’ya, genelde ülkemize hayırlara vesile olmasını bir kez daha tekrar ederek tüm Çankırı halkına saygılar sunarız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler