MHPli belediye başkanı vuruldu!

MHP'li belediye başkanı vuruldu!

Yozgat'ın Çekerek İlçesi'ne bağlı Bazlambaç Beldesi Belediye Başkanı Osman Gödek, silahla vurularak yaralandı.

Bazlambaç Belde Belediye Başkanı Osman Gödek (MHP) daha önce de defalarca yer değiştirilmesinden dolayı tartışmalara neden olan çeşme problemin çözmek için Başalan köyüne gitti. Köyde muhtar ve köylülerle konuşma sırasında tartışma çıktı. Tarafların birbirine ağır küfür ve hakaretlerinin ardından tartışma kavgaya dönüştü. İsminin Aydın Varlık olduğunu söyleyen görgü tanığı şunları söyledi: "Belediye başkanıyla daha öncede yeri sık sık değiştirilmek istenen çeşme sorununu çözmek üzere Başalan köyüne gittik. Konuşma kısa sürede tartışmaya ve ardından kavgaya dönüştü. Başkanla köy muhtarı birbirine girince çıkan kargaşadan yaralanan Hüseyin Şahbaz isimli şahıs başkanın belindeki silahı alarak kendi silahıyla başkana ateş etti. Başkan yaralandı, ardından bana da ateş etti. Ben kendimi zor kurtardım." 

Olayın ardından önce Çekerek Devlet Hastanesine kaldırılan Gödek'e ilk müdahale yapıldı. Ardından Sorgun Devlet Hastanesine getirilen Başkan Osman Gödek burada ameliyata alındı. Yozgat Valisi Necati Şentürk ve Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç olayın içeriği ve hastanın durumu hakkında bilgi almak için Sorgun Devlet Hastanesine geldi. Hastane Başhekimi Şevket Bağcı'dan kısa bir bilgi alan Vali Şentürk, başhekimle birlikte yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Osman Gödek'i ziyaret etti. 
 
Ziyaretin ardından Şentürk açıklamasında şunları söyledi: "Tek kurşun girmiş ve çıkmış, ikinci bir kurşun yok. İçerde biraz kan birikmesi vardı, doktorlarımız tıbbi müdahaleyle biriken kanı aldılar. Konuşuyor, bilinci açık, çok şükür şu anda hiçbir hayati tehlikesi yok. Başhekimimizin bize verdiği bilgiye göre yoğun bakım üniteleri dolu olduğundan biz de yaralıyı tedbiren önlemler alındıktan sonra Kayseri'ye havale edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler