Muğla'da korkunç olay: Kuzeni ile eşini kamyonetle ezdi

Muğla'da korkunç olay: Kuzeni ile eşini kamyonetle ezdi

Fethiye'de Murat Erdoğan tartıştığı kuzeni Bilal Erdoğan ile iki kişiye aracıyla çarptı. Korkunç olayda 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde dehşete düşüren bir olay, dün saat 10.42’de Karaçulha Mahallesi’nde bulunan bir yaş sebze ve meyve pazarında yaşandı.

İddiaya göre, Murat Erdoğan ile kuzeni Bilal Erdoğan arasında bir iş yerinde bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sonrasında Murat Erdoğan, bölgeyi terk etti ve ardından kendi kamyonetiyle işyerine geri dönerek aracının içine çekildi.
Kamyonetin içindeki Murat Erdoğan'ı gören Bilal Erdoğan'ın eşi Fatma Erdoğan, işyerinden ayrıldı ve elindeki sopayla araca vurdu.

Murat Erdoğan ise kamyoneti kullanarak önce Fatma Erdoğan'a çarptı, ardından Bilal Erdoğan ve yanındaki henüz kimliği belirlenemeyen kişiye doğru sürerek onları ezdi.

Kamyonetin altında kalan üç kişi hareketsiz bir şekilde yere yatarken, Murat Erdoğan hızla olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Bilal Erdoğan'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, Fatma Erdoğan ve ismi öğrenilemeyen kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Murat Erdoğan

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Murat Erdoğan'ın yakalanması için başlatılan çalışma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler