Kayseri'de 18 yaşındaki Edanur sokak ortasında katledildi

Kayseri'de 18 yaşındaki Edanur sokak ortasında katledildi

Kadına yönelik vahşet devam ediyor. Son olarak Kayseri'de 18 yaşındaki Edanur Çoban, eski sevgilisi olduğu iddia edilen Gökhan Çatbaş (21) tarafından sokak ortasında tabanca ile vurularak öldürüldü.

ELİM olay, dün gece saat 22:30 sıralarında Melikgazi ilçesi Anbar Mahallesi’nde meydana geldi. Bir restoranda garson olarak çalışan Edanur Çoban, iş çıkışı evine giderken arkasından gelen eski sevgilisi Gökhan Çatbaş’ın silahlı saldırısına uğradı. Edanur Çoban pompalı tüfekle açılan ateş sonucu yere yığılırken, Çatbaş ise kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KURŞUN YAĞDIRDI

Edanur Çoban tabanca ile açılan ateş sonucu vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, Gökhan Çatbaş ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde genç kadının hayatını kaybettiği belirlendi.

edanur-coban-kayseri-resim-05.jpg

Edanur Çoban’ın cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, saldırgan Gökhan Çatbaş'ı yakalamak için çalışma başlattı.

CİNAYET ZANLISI NEVŞEHİR'DE YAKALANDI

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri şüpheli Gökhan Çatbaş'ı Nevşehir’in Avanos ilçesi girişinde yakalayıp, Kayseriye getirdi. Gökhan Çatbaş, emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliği’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

gokhan-catbas-resim-03.jpg

gokhan-catbas-kayseri-resim-0399.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler