Muharrem Kıcımandan duble yatırım!

Muharrem Kıcıman'dan "duble" yatırım!

Çankırı insanının yakından tanıdığı eğitimci - sanayici işadamı Muharrem Kıcıman 2013'e hızlı giriş yaptı.

Çankırı insanının yakından tanıdığı eğitimci - sanayici işadamı Muharrem Kıcıman 2013 yılına hızlı bir giriş yaptı.

İşadamı Kıcıman, Korgun OSB'de yaklaşık 60 kişinin çalıştığı "Kıcıman Tel Sanayii ve Ticaret A.Ş"deki makinalarını yeniledi. Yunanistan'da faaliyet gösteren bir fabrikanın üretim makinalarını Korgun'a taşıyan Kıcıman'ın bu yatırım için 500 bin Euro ödeme yaptığı öğrenildi.

YENİ MAKİNALAR ÜRETİMİMİZİ 2'YE KATLAYACAK

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan sanayici-işadamı Muharrem Kıcıman "Korgun'daki tesislerimizde yaptığımız yenileşme operasyonu ile yıllık üretimimiz iki katına çıkacak. 2012 rakamlarıyla yaklaşık 15 milyon dolarlık ihracat rakamımız da böylece 30 milyon dolarlık bir seviyeye ulaşacak. 2013 yılı için Çankırı'nın ihracat ürünlerindeki payında Kıcıman A.Ş. olarak önemli bir sıçramayı hedefliyoruz" dedi.

"TURİZM SEKTÖRÜNE GİRDİK"

Sanayici - işadamı Muharrem Kıcıman halen Antalya - Muratpaşa Belediyesi içerisinde denize sıfır 1700 m2'lik bir alanda 50 oda ve 100 yatak kapasiteli 7 katlı butik bir otel inşaatının da çalışmalarına başladıklarını belirterek "Kıcıman A.Ş olarak turizme de yatırım yaptık. Antalya şehir merkezinde butik otel olarak hizmet vermeyi hedefleyen ve yaklaşık 15 milyon dolarlık yatırımımızın da 2013 turizm sezonuna yetişmesi yönünde yoğun bir çalışma programımız halen sürmekte. Tesisimizde Çankırı'nın tuzundan oluşacak bir 'tuz odası' ile SPA hizmetimiz bulunacak. Türk turizmine hizmet ederken Çankırı'nın tuzunu da sahil şehrimizde ülkemizi ziyarete gelenlere tanıtma fırsatı bulacağız" dedi.

"Neden turizm" sorumuza ise işadamı Kıcıman "Hayat beni çok yordu. Bu günlere hiç de kolay gelmedik. Bundan sonra kendime de zaman ayırma ihtiyacı hissediyorum. Umarım bunu yapma fırsatım olur." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler