Olay adam trafik kazasında can verdi!

Olay adam trafik kazasında can verdi!

AKP Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in yeğeni Abdullah Filiz, trafik kazasında can verdi.

Ankara çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında milletvekili Hüseyin Filiz'in yeğeni Abdullah Filiz'in yaşamını yitirdi.

Ankara çevre yolunda meydana gelen trafik kazasında  Abdullah Filiz'e TIR'ın çarptığı ve yaşanan kazada vefat ettiği öğrenildi.

Adli Tıp Kurumunda otopsi incelemesi yapılan Abdullah Filiz’’i cansız bedeni işlemlerin ardından Çankırı’ya getirilerek 31 Ocak 2016 Pazar günü Hoca Ahmet Yesevi camiinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Sarıbaba aile mezarlığında toprağa verildi.

SEÇİM ÖNCESİ YAŞANAN OLAYIN FAİLİYDİ
Abdullah Filiz, kamuoyunda aylar önce kendisine 'rapor' vermeyen Çankırı Devlet Hastanesi'nde giriş camlarını kıran kişi olarak bilinmekle birlikte, 1 Kasım seçimleri öncesinde yine Çankırı'da silahlı bir olaya karışmasıyla biliniyordu.

TÜRKİYE GENÇLİK VE SPOR KONFEDERASYONU'NDAN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu, trafik kazasında hayatını kaybeden Abdullah Filiz için başsağlığı mesajı yayımladı.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, Ankara çevre yolunda trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Filiz için başsağlığı mesajı yayınladı.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada, "Merhum Abdullah Filiz kuruluşumuzun saygı değer Yönetim Kurulu Üyelerinden biriydi. Vefatı bizi derinden yaralamıştır. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Yönetim Kurulu olarak Sayın Abdullah Filiz’e Allah’tan Rahmet diliyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler