Orhan Saka son yolculuğuna uğurlandı

Orhan Saka son yolculuğuna uğurlandı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkan vekili Orhan Saka'nın cenazesi, toprağa verildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) eski başkan vekili, Çankırı'nın evladı Orhan Saka'nın cenazesi Ataşehir Mimar Sinan Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
 
Beşiktaş Kulübü'nde bir dönem yöneticilik de yapan Saka'nın naaşı, kendi adını taşıyan İstinye Orhan Saka Amatörler Evi'nde düzenlenen törenin ardından, Ataşehir Mimar Sinan Camisi'ne getirildi. Saka'nın cenazesi, öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Nakkaştepe Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.
 
Merhum Saka'nın cenaze törenine, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Birinci Başkan Vekili Ufuk Özerten ve yönetim kurulu üyeleri, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Özköse, Ahmet Ürkmezgil, Berkan Gocay, Mete Vardar, Faik Akdil, siyah-beyazlı kulübün eski yöneticilerinden Serdal Adalı, Saka'nın ailesi ve futbol dünyasının önemli isimleri katıldı.
 
MARUFSPOR'DAN TAZİYE MESAJI
Çankırı Marufspor Kulübü Yönetim Kurulu, TFF Eski Başkan Vekili, İASKF ve TASKK Kurucu Üyesi Orhan Saka’nın vefatı üzerine bir taziye mesajı yayınladı.
 
Yönetim kurulu tarafından yayınlanan mesajda, "Amatör futbolumuza büyük emekleri olan Orhan Saka’nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Çankırı Marufspor Kulübü ve camiası olarak merhuma Allah’tan rahmet, tüm ailesine ve amatör futbol camiamıza baş sağlığı dileriz" denildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler