Oyuncak sektörüne Çankırı da giriyor

Oyuncak sektörüne Çankırı da giriyor

Çankırı’da ahşah oyuncaklar ve ahşap model arabalar yapılmaya başlandı.

Çankırı'’da mobilyacılık sektöründe hizmet eden Bahar Mobilya kaybolmaya yüz tutmuş yeni bir çalışmayı başlattı. Yaptığı ilk ürünleri de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz ile birlikte Valimiz Vahdettin Özcan'’a getirdi.

Vali Özcan, gerçeği andıran model arabaları ve ahşap oyuncakları çok beğendiğini belirterek, yaptıkları bu güzel çalışma nedeniyle kendilerini tebrik etti ve yaptıkları çalışmaları hızlandırmalarını istedi. Vali Özcan, İstanbul Feshane’de 27-30 Eylül 2012 tarihlerinde yapılacak olan Çankırı Tanıtım Günlerinde kendilerine stant verilerek, ürünlerini sergileme fırsatı verileceğini belirtti.
 
osman-vali-oyuncak-sozcu-resim-44.jpg
 
Ahşap ürünler içerisinde, topaçlar, sallanan palyaçolar, akrobat merdiven ile ahşap kapı anahtarlığı, kuş kafesi, jeep, traktör, tuz kamyonu olmak üzere model arabalar bulunmakta. Bahar Mobilya sahibi Mustafa Atalı, abisi ile birlikte bu ürünleri yaklaşık dört ay gibi kısa bir süre önce başladıklarını ve büyük bir zevkle devam ettirdiklerini  ve oyuncaklarda çocuklara zarar vermeyen boyalar kullandıklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler