Pençe-Kilit harekatında şehidin var Çankırı

Pençe-Kilit harekatında şehidin var Çankırı

Bugün Kuzey Irak bölgesi Pençe-Kilit Harekatı kapsamında gerçekleştirilen operasyon sırasında Çankırı/Atkaracalar nüfusuna kayıtlı Teğmen Kaan Kanlıkuyu şehit oldu.

Edinilen bilgilere göre bugün Kuzey Irak Bölgesi Pençe-Kilit Harekatı kapsamında gerçekleştirilen operasyon sırasında Çankırı/Atkaracalar nüfusuna kayıtlı Teğmen Kaan Kanlıkuyu (25) şehit oldu.

Şehidimizin cenazesi yarin (20.04.2022) önce Etimesgut Havalimani'na daha sonra Çankırı'ya getirilecek.

Şehidimiz 20.04.2022 tarihinde  Çankırı Atkaracalar Merkez Camii'nden ikindi namazını müteakip Atkaracalar Mezarlığına defnedilecek.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyon bölgesinde, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucu Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun şehit olduğunu açıkladı. 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pençe- Kilit Operasyon bölgesinde, 19 Nisan 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olmuştur. Bölgede hava kuvvetleri ve ateş destek vasıtaları desteğinde operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

kaan-kanlikuyu-cankiri-sehit-resim-03.jpeg

AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit Kanlıkuyu için başsağlığı mesajı yayımladı.

MSB'nin sosyal medya hesabından paylaşılan mesajda Akar, "Kahraman silah arkadaşımız 19 Nisan 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadesini kullandı.

ACI HABER AİLESİNE ULAŞTI

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olan Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu'nun Yenimahalle ilçesindeki ailesine şehadet haberi ulaştı.

Yetkililer, Kanlıkuyu'nun şehadet haberini, Yenimahalle ilçesi Güzelkaya Mahallesi Güventepe Caddesi'nde yaşayan ailesine verdi.

Eve ve sokağa Türk bayrakları asılırken belediye ekipleri taziye çadırı kurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehidin Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru babası Mustafa Kanlıkuyu'ya ve yakınlarına da başsağlığı diyen Bakan Soylu'ya Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan eşlik etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler