Polatlı'da şakalaşma kanlı bitti: İki öğrenci intihar etti

Polatlı'da şakalaşma kanlı bitti: İki öğrenci intihar etti

Ankara’nın Polatlı ilçesinde, okulda arkadaşının kızlar tuvaletine ittiği E.K. (19), hakkında 'cinsel taciz' iddiasıyla tutanak tutulunca babasının av tüfeğiyle yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün Ankara’nın Polatlı ilçesinde bir ticaret meslek lisesinin 12'nci sınıf öğrencileri E.K. (19) ve R.B. (17) teneffüs sırasında arkadaşlarıyla şakalaştı. Şakalaşma esnasında bir erkek öğrenci arkadaşlarını kızlar tuvaletine itti. Öğrencilerden E.K., içerideki kızın bağırması üzerine ‘Resminizi çektim’ diyerek şaka yapmak istedi. Ancak olay taciz iddiasına dönünce, durum polise bildirildi. Daha sonra okuldan çıkarak Mehmet Akif Mahallesi Kara Mustafa Caddesi’ndeki evine giden E.K., olayı gururuna yediremeyerek avcı olan babasının av tüfeğiyle intihar etti.

E.K.’nın intiharının ardından cenaze namazına katılan R.B. de arkadaşının intihar ettiği evin 100 metre ilerisinde bulunan Kır Bahçe Düğün Salonu’na girerek kendisini astı. Okula gitmekte olan öğrenciler, R.B.’yi asılı halde gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Okula giden öğrenciler tarafından bulunan R.B.'nin cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. R.B.'nin babası, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. İntiharlar ile ilgili inceleme başlatıldı.

Ayrıca, ilçede bir lise öğrencisinden daha haber alınamadığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler