Şahinden 1 Mayıs mesajı

Şahin'den 1 Mayıs mesajı

AK Parti Çankırı milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanvekili İdris Şahin'den yazılı açıklama.

AK Parti Çankırı milletvekili, Anayasa Komisyonu Başkanvekili Av. İdris Şahin, 1 Mayıs İşçi bayramı ile ilgili yazılı bir mesaj yayınladı. Milletvekili Şahin'in mesajı şöyle:

"Emeğiyle hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden ve milletçe elde ettiğimiz toplam milli gelire büyük katkılar sağlayan milyonlarca çalışanımızın gururla idrak ettikleri anlamlı bir günün içindeyiz. Helal kazancını elde etmenin arayışında olan ve emeğinden başka herhangi bir gücü olmayan kardeşlerimizin, millet ve devlet hayatında yeri doldurulamaz önemi ve kıymeti bulunmaktadır.
 
Ülkemizin her bir köşesinde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan, beklentilerini gideren, dayanışmanın ve birlikte çalışmanın güzelliklerini sergileyen emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayatta büyük payları vardır.
 
Alın terini kutsal gören, her şeyin üzerinde tutan Ak Parti iktidarında 1 Mayıs Türkiye'de ilk kez 'Emek ve Dayanışma Günü' olarak kabul edilip ve resmi tatil olarak ilan edilmiştir. Güzel bir gelecek için; birliğin ve dayanışmanın en anlamlı günlerinden biri olan bu günün, tüm çalışanlarımıza, ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluk getirmesini diliyorum."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler