Sanayi Bakanı Kacır'dan Yakınkent OSB'ye 'kolej' müjdesi

Sanayi Bakanı Kacır'dan Yakınkent OSB'ye 'kolej' müjdesi

AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz, seçim kampanyası kapsamında Çankırı’da hükümetin bakanlarını ağırlamaya devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır dün Yakınkent OSB'de incelemelerde bulundu.

GEÇTİĞİMİZ günlerde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’u Çankırı’da ağırlayarak iki farklı yatırım için destek aldıklarını duyuran AK Parti belediye başkan adayı Hüseyin Filiz, son olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı misafir etti.

Bakan Kacır yaptığı açıklamada, Çankırı Yakınkent Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmaların nitelikli eleman ihtiyacını karşılayacağı bir okul kuracaklarını duyurdu.

FİLİZ MÜJDEYİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, henüz göreve gelmeden vaatlerini gerçekleştirmeye başladığını ifade eden Hüseyin Filiz, "Organize Sanayi Bölgesine yapmayı planladığımız ve OSB’nin nitelikli personel sorununu uzun vadede çözeceğimiz “teknik kolej” müjdesini Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır verdi." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler