Şanlıurfa'da 2 polis katledildi

Şanlıurfa'da 2 polis katledildi

Şanlıurfa'da polise saldırı düzenlendi.

Şanlıurfa'da 32 kişinin hayatını kaybettiği canlı bombalı saldırının ardından şok bir olay daha yaşandı. Ceylanpınar ilçesinde iki polis memuru başından vurularak şehit edildi.

Alınan bilgiye göre, Ceylanpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli iki polis memuru kaldığı evde saldırıya uğradı. Biri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde, diğeri de Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 2 polis memuru, ilçedeki TOKİ konutlarında kiraladıkları bir evde kalıyordu. Polislerin sabah işe gelmemesi üzerine yapılan incelemede, iki polisin evde başından vurulduğu ve hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Olay Ceylanpınar ilçesi emniyetini şok etti. Olay yerinde yapılan incelemede, olayda kullanılan silah bulunamadı. 2 polis memurunun da ensesinden vurulduğu tespit edildi.

Olay yerinde çalışmalar devam ederken saldırganların polislerin kaldığı eve ne zaman nasıl girdiği henüz bilinmiyor.

BELEDİYE BAŞKANI: PKK YAPMIŞ OLABİLİR
Ceylanpınar Belediye Başkanı AKP’li Menderes Atilla, ev arkadaşı olan 2 polis memurunun ölü olarak bulunduğunu ifade ederken, olayın terör saldırısı olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Atilla PKK’yı işaret etti.

Daha önce PKK’nın Suriye kolu olan PYD mensuplarınca otomobilinin geçiş güzergahına bomba konularak düzenlenen suikasttan kurtulan Başkan Atilla, polislerin de PKK mensuplarınca şehit edilmiş olabileceğini savundu.

CİNNET İDDİASI!
Olayla ilgili bir diğer iddia da kavga ettikleri yönünde. Olayın terör saldırısı olup olmadığı konusu henüz netlik kazanmadı. Polislerin oturdukları bölgenin “güvenli bir bölge” olduğu belirtilirken, bazı emniyet mensupları polislerden birisinin cinnet getirip arkadaşını şehit ettikten sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durduklarını açıkladı.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

ceylanpinar-da-2-polis-memuru-evlerinde-vurulmus-7530363_4717_m.jpg

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, evlerinde başlarından tabancayla vurularak öldürülen iki polisin kimlikleri tespit edildi. Hayatını kaybeden polislerin, Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan Feyyaz Yumuşak ve Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Okan Acar olduğu öğrenildi. 

EVDE KALAN 3. POLİSİN NEREDE
LDUĞU BİLİNMİYOR
Öte yandan, evde 3 polis arkadaşın ikamet ettiği belirtilirken, 3. polisin ise nerede olduğu henüz öğrenilemedi. Polislerin hayatını kaybettiği binanın etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. (Haber içerisinde yer alan fotoğraf, öldürülen polislerden Feyyaz Yumuşak)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler