Seda Sayan ve Erkan Çelik beraber görüntülendi

Seda Sayan ve Erkan Çelik beraber görüntülendi

Seda Sayan ve Erkan Çelik önceki gün alışveriş merkezindeydi.

Seda Sayan, Twitter'da tanıştığı ve sık sık birlikte görüntülendiği Gaziantepli terzi Erkan Çelik'le (27) aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Uğruna eşini, çocuklarını terk edip İstanbul'a geldiği ve aşk yaşadığı iddia edilen Erkan Çelik ile Seda Sayan bu iddiaları sürekli yalanladılar.

''SEDA BANA YARDIMCI OLDU''
Çelik aralarındaki ilişkiyi "Ben Seda Sayan'dan sadece bestelerimin tanıtılmasında bana yardımcı olmasını istedim" diyerek açıklamıştı. Sayısız kere bir arada görüntülenen ama her defasında bu ilişkiyi yalanlayan Seda ve Erkan artık kameralardan kaçmıyor.Erkan Çelik'in Twitter hesabına eklediği fotoğraf
 
AŞK KIRMIZI FİLMİNİ İZLEDİLER
Seda Sayan ile Erkan Çelik, önceki gün Astoria’daydı. Birlikte mağazaları gezip alışveriş yapan ikili, ardından Nurgül Yeşilçay ve Tayanç Ayaydın’ın başrolleri paylaştığı “Aşk Kırmızı” adlı filmi izlemek üzere sinemaya girdi.
 
KAMERALARDAN KAÇMIYORLAR
Daha önce ilişkilerini inkar eden ve birlikte görüntülenmekten kaçınan ikili, bu kez kameralar karşısına çıkmaktan kaçınmadı. Astoria’da birlikte mağazaları gezip alışveriş yaptılar. Seda Sayan klibinde Erkan Çelik ile birlikte rol almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler