Şevket Koçtan adaylık başvurusu

Şevket Koç'tan adaylık başvurusu

Günler öncesinden 'adaylık' açıklamasında bulunan Şevket Koç, bugün resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

AK Parti'de Çankırı Merkez Belediye Başkan aday adaylığı için bugün ardı ardına iki isim başvurdu.
 
İlk başvuru AK Parti İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Dr. Ali Osman Atakul oldu. Saat 11.30'da gerçekleşen başvurudan sonra saat 14.00'de İl Başkanlığına beraberinde yaklaşık 50 kişilik bir heyetle gelen Şevket Koç, adaylık başvurusunu Başkan Salim Çivitcioğlu'na teslim etti.
 
Belediye Başkan aday adayı Şevket Koç, adaylık başvurusu ile birlikte AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'na adaylık çalışmalarıyla ilgili bilgi ve program içerikli bir dosya sundu. Başkan Çivitcioğlu, dosyayı kısa bir süre inceledikten sonra kendisine teşekkür ederek "Böylesi özgün bir çalışma ile aday adaylığı sürecinizde sizlere başarılar diliyorum" dedikten sonra, partisinin aday adaylarıyla ilgili izleyeceği süreci aktardı.
 
Şevket Koç ve beraberindekiler Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.
 
"ÖZGÜN BİR ÇALIŞMA SERGİLEYECEĞİM"
AK Parti'den Çankırı Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren Şevket Koç, Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Adaylık başvurumuzu bugün itibariyle resmileştirdik. Bir süredir Çankırı içerisinde yaptığımız çalışmaları daha da hızlandırarak bu yarışta AK Parti'ye yakışır bir çalışma sergilemenin gayretinde olacağım. Çankırı için düşüncelerimiz, hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projeleri hem kamuoyu hem de basın mensuplarına aktararak 'kesin aday tespiti'ne giden süreci en iyi şekilde değerlendirmenin gayretinde olacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler