Şike depremİ Kartalı yıktı!

Şike depremİ Kartal'ı yıktı!

Şike operasyonu kapsamında dün de beş kişinin tutuklanması ile tutuklu sayısı 31'e çıktı. Adalı, Havutçu, Ateş, Akın ve Alın Metris Cezaevi'ne konuldu

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile Futbol Takımı Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevkedilen Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, Futbol Takımı Teknik dİrektörü Tayfur Havutçu, kulübün protokol ve futbol A takım Güvenlik Müdürü Ahmet Ateş ve futbolcular İbrahim Akın ile İskender Alı'nın çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece sorguları yapıldı.

Nöbetçi İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, sorgusu tamamlanan 5 kişinin tutuklanmasına karar verdi.

METRİS'E GÖNDERİLDİLER
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile Futbol Takımı Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişi, tutuklanmalarının ardından Metris Cezaevine gönderildi.

Soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde nöbetçi İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesince tutuklanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, Futbol Takımı Teknik dİrektörü Tayfur Havutçu, kulübün protokol ve futbol A takım Güvenlik Müdürü Ahmet Ateş ve futbolcular İbrahim Akın ile İskender Alı'nın Metris Cezaevine sevkleri yapıldı.

Adliyenin yemekhane kapısından polis aracına bindirilerek güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderilen tutuklulara, adliye önünde bekleyen bir grup şike olaylarına karıştıkları gerekçesiyle bağırarak tepki gösterdi.

Grup, çevik kuvvet ekipleri tarafından dağıtıldı.

SAVCIYA İTİRAF
İbrahim Akın’ın Fenerbahçe maçı öncesi para aldığını kabul ettiği, ayrıca İbrahim Akın ile İskender Alın’ın Beşiktaş ile oynanacak kupa maçı öncesi kendilerine Beşiktaş tarafından transfer teklifi yapıldığını doğruladıkları belirtilmiş, İbrahim Akın'ın avukatı müvekkilinin suçlamaları kabul ettiği yönündeki iddiaları yalanlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler