Sözlerimin arkasındayım

"Sözlerimin arkasındayım"

Ak Parti milletvekili Av. İdris Şahin "Yapraklı'da dile getirdiğim görüşlerimin arkasındayım" dedi.

Geçtiğimiz hafta MHP'nin Çankırı İl Kongresinde Ordu eski milletvekili Cemal Enginyurt'un "... Dünün sümüklü AKP'lileri şimdi müteahhit" cümlelerine yanıt Yapraklı'dan geldi.

Ak Parti Çankırı milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz'in parti çalışmaları nedeniyle bulundukları Yapraklı'da "Kendini bilmez, nerden geldiği belli olmayan, bir zamanlar kendi davasının adamı, ülkücülüğün kitabını yazmış olan Sadi Somuncuoğlu’nun önüne mecliste gerilmek suretiyle Cumhurbaşkanlığı müracaatını yaptırmayan vatandaş, kendini bilmeyerek bizim için, ‘dünün AKP’li sümüklüleri bugün para sahibi oldu’ diyebilecek kadar densizleşebiliyor, yakışıksız beyanda bulunabiliyor” demiş ve sözlerini MHP İl yönetimini de kınayarak "Hüseyin Filiz beyin ve bizlerin her türlü maddi manevi destek verdiğimiz arkadaşlarımız, buna ses bile çıkartmıyorlar. Onlara buradan ‘yazıklar olsun’ diyorum. Biz, bu yakışıksız kelimeyi kullanan şahsı muhatap olarak almıyoruz ama bu memleketin çocuğuna Çankırı meydanında bir il kongresinde laf atacak ve bizim kendi siyasilerimiz buna cevap veremeyeceklerse, onları Allah’a havale ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

MHP TABANI: KİMLERE EKONOMİK DESTEK VERİLDİ?

Ak Parti milletvekili Av. İdris Şahin'in bu açıklaması sonrası Sözcü18 Haber Merkezini arayan bazı MHP'liler "Sayın milletvekili yaptığı açıklama ile kafaları karıştırdı. 'Maddi manevi destek'ten söz ediyor. Şahin, ekonomik desteği kimlere verdi? Bu konuya açıklık getirsin" şeklinde sorular yönelttiler.

ŞAHİN: SÖZLERİMİN ARKASINDAYIM

Milletvekili İdris Şahin'e ulaşan Sözcü18 Haber Merkezi konuyla ilgili soruyu kendisine yöneltti ve şu cevabı aldı:

"Yapraklı ilçe teşkilatımızın düzenlediği programda, İl Başkanımız tarafından şahsıma uzatılan notta MHP İl Kongresinde Ordu eski milletvekili Cemal Enginyurt tarafından dile getirilen 'sümüklü AKP'liler' cümleleri üzerine o açıklamayı yaptım. Gerek Hüseyin Filiz gerekse ben bugüne kadar MHP'li arkadaşlara, Ülkü Ocaklarına talep geldiğinde maddi ve manevi yardımlarda bulunduk. Kongre günü yarışan iki MHP listesinde yer alan bazı isimlere benim şahsımın ekonomik katkıda bulunduğum da vakidir. İnsani boyutlarda gerçekleştirdiğimiz ekonomik katkıları şahıs şahıs dile getirmenin anlamı yok. Ancak Yapraklı'da hangi cümleleri kurduysam bugün de o cümlelerin arkasındayım. Burada üzücü olan durum, bizlerle ilgili o konuşmaları yapan arkadaşa en ufak bir müdahalenin olmayışı ve kendisinin uyarılmamasıdır. Dediğim gibi böylesi bir uyarıyı yapmayanları da Allah'a havale ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler