Su tankı olmayan yol müteahhidi olur mu?

Su tankı olmayan yol müteahhidi olur mu?

Çankırı Belediyesi'nden sokak düzenleme işi alan müteahhitin ne jeneratörü ne de su tankı var!

Çankırı'da yaşanılan tuhaflıklar tükenmek bilmiyor. Zincire eklenen son halkanın ortaya serdiği görüntü evlere şenlik...

Çankırı Belediyesi'nden Tevfik Fikret Caddesinde kaldırım düzenleme işini alan şehrin bilinen yüklenicilerinden Koç Group'un sergilediği performans tam anlamıyla REZALET!

Halen açıkhava şantiyesi haline dönüşen Tevfik Fikret Caddesi üzerinde çalışmalarını yürüten müteahhit firma, mesai dahilinde ihtiyacı olan elektriği ve suyu sokak esnafından tedarik etmekte.

Anlayacağınız yüklenici firma yaptığı hizmetin karşılığı olarak bedel alırken, sokak esnafı da yapılan hizmete mukabil hesapta olmayan bir bedel ödemekte...

cankiri-sutanki-jenerator-sozcu-resim-071.jpg

BELEDİYE İHALEYE KATILANLARDAN
EKİPMAN PARKI SORMUYOR MU?

Konuyla ilgili olarak Sözcü18'e açıklamada bulunan sokak esnafı "Çankırı Belediyesi yaptığı ihalede, işi alacak olan firmanın araç ekipmanları olması gerektiğini şartnameye yazmıyor mu? Yol yapım işi için ihaleye giren firmada basitinden bir jeneratör ve de su tankı yoksa, bundan sonraki benzer ihaleye sokağımızdan berber ya da kafe işleten bir arkadaşımızı sokmayı düşünüyoruz" dediler.

Ülkenin her yerinde benzer işi yapan müteahhit çalışma alanına su tankını ve de jeneratörünü getirirken Çankırı'da bu işlerin böyle olmadığını bir kez daha görmenin üzüntüsünü yaşadığımızın bilinmesini isteriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler