Survivor 2016'da adaya veda eden isim!

Survivor 2016'da adaya veda eden isim!

Dokunulmazlık oyununda ilk raundu kaybeden Gönüllüler, ikinci raundu kazanarak Ünlüler'den 2 ismi gitme potasına yazdırdı.

Survivor 2016'da adaya vedan eden isim belli oldu. İbrahim, Semih ve Yunus'un eleme adayı olarak çıktığı Survivor'da adaya veda eden isim Yunus Günçe oldu.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?
14 Haziran akşamı Survivor son bölümde büyük oylama yapıldı. Acun Beyoğlu 1. Noter Vekili Başkatip Feryal Alkan’ın onayladığı büyük oylama sonucu oluşan sıralamayı açıklarken gerilim had safhadaydı. Acun büyük oylamadan en az oy alan isim olarak Yunus Günçe’yi açıkladı ve Yunus Günçe elenen isim olarak Survivor adasına veda etti! Yunus Günçe ismi açıkladığında hızla başanı yukarı aşağıya salladı. Konsey sırasında Yunus Günçe ile Semih arasında da gerinlik çıktı. Yunus Günçe, Semih’i laf taşımakla suçladı ki Semih buna haddini bil diyerek cevap verdi. Ancak Acun Ilıcalı “Haddini bil” diyemezsin diyerek Semih’i uyardı.

Yunus Günçe'nin elenmesiyle birlikte her iki takımın da adada 3'er oyuncusu kaldı. Bilindiği gibi Gönüllüler takımında yarışan Damla, Kıbrıs'a gidecek 4 isimden biri olarak yarışmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler