Survivor'da bu hafta kim elendi? 28 Mayıs Çarşamba Survivor eleme sonuçları

Survivor'da bu hafta kim elendi? 28 Mayıs Çarşamba Survivor eleme sonuçları

Survivor 2018'in 28 Mayıs Pazartesi yayınlanan 83. bölümünde hem ödül ve sembol oyunları hem de eleme heyecanı vardı. Kavgaların yaşandığı sembol oyunlarını kim kazandı?

Survivor 2018'in yeni bölümünde elenecek adayın belli olduğu konsey öncesinde iki ayrı oyunda Ünlüler ve Gönüllüler takımları karşı karşua geldi. Günün ilk oyununda Ünlüler ve Gönüllüler takımları iletişim ödül oyununda karşı karşıya geldi.

SURVIVOR'DAN KİM GİTTİ?
Survivor'ın Pazartesi ekrana gelen son bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımlarından elemeye kalan Yağmur, Turabi, Hakan Hatipoğlu ve Mustafa Kemal arasından bir kişi adaya ve hayallerine veda etti. Survivor'da geçtiğimiz ay yapılan toplu sms oylaması sonuçlarına göre Survivor'dan elenen isim Gönüllüler takımından Yağmur Banda oldu. Survivor'daki başarılı performansıyla dikkatleri çeken Yağmur Banda adaya veda etti.

KAZANDIĞI ÖDÜLÜ GÖREMEDEN ELENDİ
Survivor tarihinin en büyük ödülü olarak açıklanan 2 günlük İstanbul seyahati ödülünü Gönüllüler takımı kazanmıştı. Gönüllüler takımı İstanbul'a gitmeden önce eleme sonuçları açıklandığı için Yağmur bu ödülü göremeden adaya veda etmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler